Beyoncé: Αυτό είναι το πολύ φθηνό, φυσικό έλαιο που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της!

Βιβή Αγγελάκη
Beyoncé: Αυτό είναι το πολύ φθηνό, φυσικό έλαιο που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της!

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή...

Μαζί με τη Lady Gaga έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό τελικό του αμερικανικού Super Bowl . Κι ενώ η Lady Gaga μας ξάφνιασε ευχάριστα με το απλό- για τα δεδομένα της- αλλά πολύ σικάτο look της , τα πράγματα για την Beyoncé ήταν αναμενόμενα...

Beyonce Super Bowl 50 Pictures ef9f1

Η 34χρονη star που εκτός από τις καμπύλες της, διαθέτει και μια flawless επιδερμίδα, έλαμπε πάνω στη σκηνή του σταδίου Levi's της Santa Clara κάνοντας μας (για 768746 φορά) να αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που την κάνει τόσο λαμπερή!

dc02e82d Screen Shot 2016 02 10 at 1.44.43 PM.xxxlarge 2x 947e9


Ο προσωπικός της makeup artist, Sir John, λοιπόν, αποκάλυψε στο περιοδικό Glamour πως πριν από «juicy, honey-kissed» μακιγιάζ με έντονη μεταλλική λάμψη στα μάτια και στα χείλη που επέλεξε για την Queen Bey εκείνη τη βραδιά και πριν απλώσει την ενυδατική στο πρόσωπό της, εφάρμοσε στο πρόσωπο της star ένα πολύ φθηνό έλαιο - που μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν πολλές διάσημες κυρίες- το έλαιο τριαντάφυλλου.

Beyonce Super Bowl 50 Pictures 2 136d1

Για super λαμπερή επιδερμίδα, μια μέρα πριν το show έκανα μια μάσκα αργίλου και μόλις την έβγαλα έριξα μερικές σταγόνες από το έλαιο τριαντάφυλλου στην επιδερμίδα της. Μου αρέσει πολύ αυτό το έλαιο γιατί εκτός από το γεγονός οτι ενυδατώνει, λειτουργεί επανορθωτικά για την επιδερμίδα. Μερικές φορές το αναμειγνύω με λίγο νερό σε ένα μπουκάλι spray και το χρησιμοποιώ ως mist.

Beyonce Super Bowl 50 Pictures 1 7f641

Προετοιμάζει την επιδερμίδα για πιο βαθιά ενυδάτωση ή λειτουργεί ως primer. Στη συνέχεια, εφαρμόζω μια ελαφριά ενυδατική κρέμα και μια λεπτή στρώση από υγρό ματ foundation. Θέλω να κρατήσω την επιδερμίδα όσο το δυνατόν πιο διάφανη, χωρίς να την επιβαρύνω. Εξάλλου, έχει μια τέλεια επιδερμίδα , που από μόνη της δεν χρειάζεται πολλά.»