Hot beauty news! Τι ετοιμάζει η Kylie Jenner στις 26 Φεβρουαρίου;

Βιβή Αγγελάκη
Hot beauty news! Τι ετοιμάζει η Kylie Jenner στις 26 Φεβρουαρίου;

Πώς σας φαίνεται η νέα beauty συνεργασία της;

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μιλάμε για την Kylie Jenner αναφερόμαστε ίσως στην beauty addict της οικογένειας των Kardashians. Μετά την κυκλοφορία των έξι, νέων αποχρώσεων του Lip Kit της (που έγιναν sold out μέσα σε ελάχιστα λεπτά), η Kylie Jenner κάνει ένα ακόμη βήμα στον beauty κόσμο ανακοινώνοντας τη νέα της συνεργασία.

kylie jenner nails d226e

Στις 26 Φεβρουαρίου, λοιπόν, η μικρή Jenner θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά βερνικιών για τα νύχια σε συνεργασία με την αμερικανικό nail brand, SinfulColors. (Και γιατί όχι μιας και στις περισσότερες φωτογραφίες η Kylie φαίνεται να έχει εμμονή και με τα νύχια της).

Kylie Jenner Nails Landscape 0c87a


Σύμφωνα , λοιπόν, με δημοσιεύματα των μεγαλύτερων site ομορφιάς, θα υπάρξουν 3 limited-edition συλλογές, η πρώτη εκ των οποίων θα ονομάζεται : «King Kylie SinfulShine» (και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις μέρες από σήμερα).

body 1 1 c6968

Συνολικά, έχουν δημιουργηθεί 20 αποχρώσεις (όχι μόνο έντονες αλλά και πιο παλ, ουδέτερες) μαζί με τις άλλες δύο συλλογές «Knight Out» και «Kommando»- που θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο και το Μάιο αντίστοιχα και η τιμή τους θα κυμαίνεται στα 2.99 δολάρια .

f77faec0 b3c2 0133 39ed 06e18a8a4ae5 4c1f5

Φυσικά, αν τα gloss της Kylie εξαφανίστηκαν μέσα σε μερικά λεπτά, καταλαβαίνετε πως τα βερνίκια που κοστίζουν κάτι λιγότερo από 3 ευρώ θα εξαντληθούν σε δευτερόλεπτα!