Η Μαρία Σολωμού κράτησε την υπόσχεσή της και κουρεύτηκε για καλό σκοπό!

Βιβή Αγγελάκη
Η Μαρία Σολωμού κράτησε την υπόσχεσή της και κουρεύτηκε για καλό σκοπό!

Δείτε το νέο της hairlook!

Εδώ και κάμποσο καιρό θα είχες διαβάσει από αυτή εδώ τη στήλη για την ενέργεια από το "Άλμα Ζωής", σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE που πραγματικά αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου, δεν πρέπει να αγνοείς!

Στην ουσία, με την ενέργεια «Χάρισε Δύναμη» μπορείς να χαρίσεις τα μαλλιά σου (λίγη από τη δύναμή σου) σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. (Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το "Άλμα Ζωής" και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών στο εξωτερικό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους θα επιδοτήσουν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία).

Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, κράτησε την υπόσχεσή της και δώρισε την κοτσίδα της στην πρωτοβουλία ‘Χάρισε Δύναμη’ και στο ‘Άλμα Ζωής’!

sghsrdthgdtyh 35cbc

Μάλιστα, σε αυτό το video μπορείς να δεις βήμα βήμα το κούρεμά της από τον κομμωτή Χρήστο Καλλανιώτη:

{youtube}jMRaNZmOpvE{/youtube}

Νοιώσε κι εσύ τη χαρά του να προσφέρεις δύναμη και αυτοπεποίθηση στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο , χαρίζοντας την κοτσίδας σου δωρεάν σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ.

DPG Network