4 πράγματα για την τριχόπτωση που σίγουρα δεν ξέρεις!

Βιβή Αγγελάκη
4 πράγματα για την τριχόπτωση που σίγουρα δεν ξέρεις!

Βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να πούμε καληνύχτα στην τριχόπτωση!

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι η τριχόπτωση είναι από τους μεγαλύτερους εφιάλτες αντρών και γυναικών, που επηρεάζουν άμεσα τη ψυχολογία μας και φυσικά την εξωτερική μας εμφάνιση! Η σωματική καταπόνηση, το άγχος, η κακή διατροφή, η δραματική απώλεια βάρους είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που την προκαλούν.

1f3b9ddceeeb93e3af30f2a89fc687ba cf4c4

Υπάρχουν όμως και μερικά πράγματα που σίγουρα δεν τα γνωρίζεις!

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, λοιπόν:

1) Το 50% των ανδρών και των γυναικών που επισκέπτονται το κομμωτήριο αντιμετωπίζουν κάποιο τύπο αραίωσης μαλλιών.

2) Οι ελεύθερες ρίζες που υπάρχουν στο περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν μεταξύ άλλων και επιβλαβείς αντιδράσεις, όπως η οξείδωση των κυττάρων και του δέρματος της κεφαλής που οδηγεί σε τριχόπτωση.

3) Η επιδερμίδα μας χρειάζεται περιποίηση όχι μόνο την ημέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το 79% των ατόμων συμφωνούν ότι η φροντίδα του δέρματος της κεφαλής είναι εξίσου σημαντική με αυτή του προσώπου, ενώ το 84% δηλώνει ότι θα χρησιμοποιούσε μια θεραπεία για την μείωση της τριχόπτωσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

4) Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός επανόρθωσης του οργανισμού, καθώς το σώμα ξεκουράζεται και τα κύτταρα ανανεώνονται. Οι ώρες του βραδινού ύπνου είναι η ιδανική περίοδος για να περιποιηθούμε το δέρμα της κεφαλής με ένα προϊόν πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύει τα μαλλιά σας από την φθορά που προκαλεί η οξείδωση.

Βασισμένοι σ’ αυτή την ανάγκη, οι επιστήμονες του Nioxin δημιούργησαν το Nioxin Night Density Rescue, την πρώτη θεραπεία νύχτας που κλινικά αποδεδειγμένα, αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών μειώνοντας την τριχόπτωση που σχετίζεται με τις βλάβες από την οξείδωση στο τριχωτό της κεφαλής. Βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία NIOXYDINE24, το Nioxin Night Density Rescue περιέχει πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής και την προστατεύουν από περαιτέρω φθορά.

Night Density Rescue 3 17d65


Βέβαια, η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης ημέρας & νύχτας του Nioxin, περιέχει εξατομικευμένα συστήματα 3 Σταδίων που βοηθούν στον καθαρισμό, στην εξισορρόπηση και την θεραπεία των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής και περιλαμβάνουν τα παρακάτω προϊόντα:

Ultimate Day Night Regimen 72557


Nioxin Cleanser: παρέχει βαθύ καθαρισμό, απομακρύνοντας το σμήγμα που παρεμποδίζει τα τριχοθυλάκια, τα λιπαρά οξέα και τα κατάλοιπα περιβαλλοντικών επιδράσεων από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.

Nioxin Scalp Revitaliser: ελαφριά μαλακτική κρέμα που συμβάλλει στην ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών, εξισορροπώντας επίσης τα φυσικά επίπεδα υγρασίας τους.

Nioxin Scalp Treatment: περιέχει αντιοξειδωτικά και βότανα, τα οποία αναζωογονούν αποτελεσματικά το δέρμα της κεφαλής.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη δική σου σειρά προϊόντων Nioxin καθώς και το νέο προϊόν Nιοxin Night Density Rescue σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals και φυσικά να εμπιστευτείς τον επαγγελματία κομμωτή της Wella Professionals !