Oscars: Αυτά είναι τα beauty looks που μας έχουν μείνει αξέχαστα στην ιστορία του θεσμού!

Βιβή Αγγελάκη
Oscars: Αυτά είναι τα beauty looks που μας έχουν μείνει αξέχαστα στην ιστορία του θεσμού!

Έχουν αφήσει ιστορία στο κόκκινο χαλί...

Oscars 2017: Η πιο glamorous red carpet βραδιά πλησιάζει και οι stars έχουν ήδη φροντίσει για την παραμικρή λαμπερή λεπτομέρεια των εμφανίσεών τους. Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί και όλες μας περιμένουμε να πάρουμε θέση μπροστά στις οθόνες μας για να απολαύσουμε το λαμπερό event!

oscars 2017 audrey

Λίγο πριν την έναρξη των φετινών Oscars, λοιπόν, είπαμε να κάνουμε μία αναδρομή και να θυμηθούμε τα καλύτερα beauty looks των διάσημων κυριών στην ιστορία του κόκκινου χαλιού.

rtydrtytyh

Ξεκινώντας από το 1955, τότε που η Audrey Hepburn κέρδιζε εκτός από το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Roman Holiday, τον τίτλο του beauty icon και η Grace Kelly πραγματοποιούσε μια από τις πιο σικάτες στην ιστορία του θεσμού, θα προχωρήσουμε σε κάθε δεκαετία, ξεχωρίζοντας τις διάσημες κυρίες με τα πιο εμβληματικά μακιγιάζ και μαλλιά, φτάνοντας έως την περσινή απονομή!

starisborn2

Angelina Jolie, Charlize Theron, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Natalie Portman είναι μόνο μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε στην ιστοράι του θεσμού.

dafgsfg
Oscar 2014
162541832 cc336

Μπες στην παραπάνω gallery και δες τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ και μαλλιά των stars από το μεγάλο event, αποφάσισε ποιο σου άρεσε πιο πολύ και κάνε τα beauty προγνωστικά σου για τη φετινή χρονιά!