Τα κραγιόν που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί των #oscars2016!

Βιβή Αγγελάκη
Τα κραγιόν που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί των #oscars2016!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα χείλη των διάσημων κυριών...

Τα βραβεία Όσκαρ είναι αναμφίβολα το γεγονός της εβδομάδας και ναι, όλες εμείς οι beauty addicts ανακαλύπτουμε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα μυστικά των stars από τη μεγάλη βραδιά! Κι ενώ μπορεί να αναλύσαμε το μανικιούρ ή τα μαλλιά των διάσημων κυριών, αυτή τη φορά εστιάζουμε στα χείλη και πιο συγκεκριμένα στα κραγιόν που επέλεξαν οι διάσημες κυρίες για το κόκκινο χαλί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές των stars:

Margot Robbie

7margotrobbie lauramercier 8d461

Το Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour διάλεξε η Margot Robbie, στην απόχρωση Sensual, τονίζοντας τα υπέροχα χείλη της με την πιο αισθησιακή ματ απόχρωση.

Jennifer Lawrence

4jenniferlawrence dior cb1ce

Η Jennifer Lawrence προτίμησε το Dior Rouge Dior Lipstick σε μια ροζ, ρομαντική απόχρωση #359 Miss

Miranda Kerr

5mirandakerr lauramercier 173b2

H Miranda Kerr σε μια από τις πιο hot φετινές εμφανίσεις της στο after party του Vanity Fair. Το όμορφο μοντέλο επέλεξε μια σούπερ hot κόκκινη απόχρωση της Laura Mercier, το Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour στην απόχρωση Mon Cheri, για τα χείλη της, δίνοντας έναν πιο glam αέρα στο look της.

Rachel McAdams

8rachel chanel 0158a

Η Rachel McAdams επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, αφήνοντας τα χείλη της σε μια απαλή ροζ απόχρωση, χρησιμοποιώντας το Chanel Rouge Coco Stylo Complete Care Lipshine στην απόχρωση Conte.

Priyanka Chopra

2priyanka lauramercier 73881

Η Priyanka Chopra έλαμψε με την εξωτική της ομορφιά και τόνισε τα χείλη της συνδυάζοντας δύο αγαπημένες αποχρώσεις από τη νέα σειρά Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour: την απόχρωση Cocoa Pout και την απόχρωση An Affair.

Brie Larson

brie larson lips 7a2f7

Η Brie Larson που κέρδισε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Δωμάτιο» επέλεξε ένα Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour στην απόχρωση Rayonnante.

Kate Winslet

5katewinslet lancome 8e57a

Η πρέσβειρα της Lancôme, Kate Winslet, επέλεξε για τα χείλη της μια ιριδίζουσα ροζ-μπεζ απόχρωση για να δημιουργήσει λαμπερό εφέ, χρησιμοποιώντας το Lancome L’Absolu Rouge στην #250 Beige Mirage απόχρωση. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Jillian Dempsey.

Olivia Munn

1olivia chanel 4f5e9

Η Olivia Munn επέλεξε κι αυτή 2 hot πορτοκαλί αποχρώσεις για τα χείλη της, που συνδυάζονταν άψογα με το πορτοκαλί φόρεμά της, το Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour στην απόχρωση Excentrique και την απόχρωση Pimpante.