Η νέα, μεγάλη συνεργασία του οίκου Lancôme!

Βιβή Αγγελάκη
Η νέα, μεγάλη συνεργασία του οίκου Lancôme!

Ο Οίκος Lancôme με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Sonia Rykiel για τη συλλογή μακιγιάζ Φθινόπωρο 2016. Μία συνεργασία στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η Lancôme εδώ και πολλά χρόνια, με προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης, της μόδας και των κοσμημάτων.

Οι δύο Γαλλικοί οίκοι που τους συνδέει η Γαλλική κληρονομιά και το κοινό τους όραμα μιας ζωηρής και απελευθερωμένης θηλυκότητας, σχεδίασαν μια πλήρη φθινοπωρινή σειρά γεμάτη χρώμα, απόλυτα χαρούμενη, με αυθεντικό στυλ ελευθερίας, εμπνευσμένη από την περιοχή του Saint-Germain-des-Prés, όπου γεννήθηκε ο οίκος μόδας Rykiel.

Πραγματικά, ο οίκος Rykiel αφορά στην ελευθερία της έκφρασης, στην ελευθερία της ιδρύτριας και στην επιθυμία της να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο στην απελευθέρωση των γυναικών από ότι τους επιβαλλόταν μέχρι τότε. Η γυναίκες έδωσαν την ελευθερία στο κορμί τους μέσα από τα ιδιαιτέρως ανάλαφρα κοψίματα και την ειλικρινή και αισιόδοξη χρωματική παλέτα της σχεδιάστριας , σημάδια ενός νέου τρόπου ζωής.

«Στη Lancôme βλέπω την ελεύθερη και χαρούμενη γυναίκα Rykiel που κάνει τις δικές της επιλογές», εξηγεί Julie de Libran, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Sonia Rykiel που, από την άφιξή της πριν από δύο χρόνια, επανεφήυρε με πίστη και επιτυχία την καινοτόμο και αιχμηρή κομψότητα της ιδρύτριας του οίκου. "Μία ομορφιά που είναι κάποιες φορές φυσική, κάποιες άλλες σοφιστικέ αλλά ποτέ δεν υποκύπτει σε υποδείξεις. Οι δύο οίκοι μοιράζονται ένα κοινό όραμα για τη θηλυκότητα της σημερινής γυναίκας που είναι αληθινή και χειροπιαστή»

Το κοινό πνεύμα επιβεβαιώνει και η Françoise Lehmann, Γενική Διευθύντρια Lancôme Διεθνώς: «Η Sonia Rykiel είναι η απόλυτη ενσάρκωση της ιδέας που έχουμε για την Παριζιάνα. Μία γυναίκα που καλλιεργεί την ευχάριστη, χωρίς όρια ελευθερία και αρνείται να επιλέξει ανάμεσα στην ελαφρότητα ή στο βάθος, μια γυναίκα που είναι την ίδια στιγμή προκλητική και ερωτευμένη. Είναι το "πνεύμα του Saint-Germain", η ιδέα της ευτυχίας που σου χαρίζει η εικόνα σου, που τη δημιουργείς κάθε μέρα.»

Η συλλεκτική συλλογή Sonia Rykiel x Lancôme θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο 2016 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Tags
DPG Network