Isabella Rossellini: Η μούσα που επέστρεψε στον Οίκο Lancôme

Βιβή Αγγελάκη
Isabella Rossellini: Η μούσα που επέστρεψε στον Οίκο Lancôme

Η Isabella Rossellini και η Lancôme ξαναπιάνουν το νήμα της υπέροχης ιστορίας που ξεκίνησε το 1983 όταν εκείνη έγινε το πρώτο πρόσωπο της Lancôme, διακηρύσσοντας τις αξίες της μάρκας δυνατά και καθαρά με τον δικό της μοναδικό, ασύγκριτα μοντέρνο τρόπο. Για δεκατέσσερα χρόνια υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της Lancôme.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, στα 63 της χρόνια η Isabella Rossellini είναι για τη Lancôme μία έντονα ευφυής, επιτυχημένη γυναίκα, που σε κάθε στάδιο της ζωής της έκανε τον χρόνο τον καλύτερο σύμμαχο της, και την ευτυχία και την ευζωία τις μεγαλύτερες δυνάμεις της. "Πέραν από τις αξίες της Lancôme τις οποίες εκπροσωπεί τόσο υπέροχα και μοναδικά, η Isabella ενσαρκώνει την ιδέα της ολοκληρωμένης ομορφιάς που είναι συνώνυμη με την ευζωία. Επίσης επιδεικνύει μία πολύ θετική στάση απέναντι στον χρόνο, που την απελευθερώνει και την επιβεβαιώνει ως άνθρωπο," δηλώνει η Françoise Lehmann, Γενική Διευθύντρια της Lancôme.

isabella rossellini red 958df

Η Isabella Rossellini θα είναι επομένως πρέσβειρα της Lancôme σε συνεχή βάση, που θα μοιράζεται τα μυστικά της ευτυχίας της καθώς και την άποψή της για την επίτευξη της αυθεντικής ομορφιάς. Oι δηλώσεις της θα δίνονται στον τύπο, στο διαδίκτυο και θα ακούγονται σε ειδικές εκδηλώσεις. “Με πλημυρίζουν έντονα συναισθήματα για την επιστροφή μου στη Lancôme. Η συνεργασία μας σήμαινε πολλά για μένα στη ζωή μου. Το να συνεχίσω με γεμίζει με τεράστια χαρά και μεγάλες προσδοκίες. Επίσης γνωρίζω καλά ότι αυτή η απόφαση με ξεπερνά: είναι μία σαφής ένδειξη της Lancôme ότι αγκαλιάζει και τιμά όλες τις γυναίκες”, μας εμπιστεύεται η Isabella Rossellini.

isabella rossellini cannes.jpeg 1280x960 60b9f


Κόρη δύο σημαντικών προσωπικοτήτων του ασπρόμαυρου κινηματογράφου (του Ιταλού σκηνοθέτη Roberto Rossellini και της Σουηδέζας ηθοποιού Ingrid Bergman), η Isabella Rossellini είναι η ίδια μία εμβληματική φιγούρα του σινεμά, μία γυναίκα με μόρφωση και ελεύθερο πνεύμα. Μονίμως επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της μέσα από την καριέρα της ως ηθοποιού. Με ιδιαίτερους ρόλους και εντυπωσιακή φιλμογραφία, η Isabella Rossellini είναι μία εκλεκτική, ανεξάρτητη καλλιτέχνης που έχει δουλέψει με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες (David Lynch, Joel Schumacher, Guy Maddin). Πρόσφατα την είδαμε στο Enemy του Denis Villeneuve και στο Joy του David O. Russell, και στη σκηνή για να τιμήσει τα εκατό χρόνια από την γέννηση της μητέρας της.