Ξέρουμε ακριβώς ποια μάσκα φορά στο πρόσωπό της η Kate Hudson!

Βιβή Αγγελάκη
Ξέρουμε ακριβώς ποια μάσκα φορά στο πρόσωπό της η Kate Hudson!

Το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα!

Ουκ ολίγες φορές μας έχει αφήσει άφωνες τόσο με το καλλίγραμμο κορμί της (γι αυτό ευθύνεται η καθημερινή άσκηση και η διατροφή) όσο και με τη λαμπερή επιδερμίδα της. Η Kate Hudson είναι από τις αγαπημένες μας celebrities που δε διστάζει να τσαλακωθεί στα social media (αρκεί να ακολουθήσεις τους προσωπικούς της λογαριασμούς) ή ακόμη και να αποκαλύψει τα μυστικά της νεανικής εμφάνισή της.

31B3919E00000578 3470271 image a 106 1456789396537 f7d57 5aac9


Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η 36χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat μια φωτογραφία φορώντας στο πρόσωπο, στο λαιμό αλλά και στο ντεκολτέ της μια μάσκα ομορφιάς, που δεν παρέλειψε να μας την προτείνει ανεπιφύλακτα.

980x a4ef2
kate hudson mask 6a28e


Και επειδή ψάξαμε, βρήκαμε ακριβώς ποια μάσκα εμπιστεύεται στην beauty ρουτίνα της!

Πρόκειται για την νέα Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque (Τονωτική Μάσκα με Κουρκουμά & Σπόρους Κράνμπερι για Λάμψη) από την Kiehl’s που αναζωογονεί τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα και προσφέρει άμεση λάμψη.

1086145 10 Kiehls Radiance Masque 75ml sRGB r1a cae03

Η σύνθεση δρα σαν "περιποίηση στο λεπτό", φωτίζοντας και αναζωογονώντας τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα και χαρίζοντάς της υγιή, ροδαλή όψη. Εμπλουτισμένη με συστατικά, όπως το Κράνμπερι και ο Κουρκουμάς, αυτή η αναζωογονητική μάσκα βελτιώνει ορατά τη συνολική όψη της επιδερμίδας, ενώ οι θρυμματισμένοι Σπόροι Κράνμπερι της σύνθεσης κάνουν απαλή απολέπιση για πιο λεία, πιο λαμπερή και πιο φωτεινή επιδερμίδα.