Δεν ξέρεις πώς να χτενιστείς; Κάντο όπως η Olivia Palermo

Βιβή Αγγελάκη
Δεν ξέρεις πώς να χτενιστείς; Κάντο όπως η Olivia Palermo

Το χτένισμά της είναι τέλειο, πανεύκολο και πάει με όλα (και σε όλες)!

Είναι μερικές ημέρες που απλά δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου.... Κάποιες τούφες είναι τόσο ανυπάκουες που νομίζεις πως έχουν δικό τους μυαλό, ξυπνάς και είναι πιο flat και από ξεφούσκωτο μπαλόνι ενώ άλλες μέρες είναι πιο φριζαρισμένα και από τα μαλλιά της Monica στα Barbados!

Σήμερα δώσαμε κι εμείς μια μικρή μάχη με τα μαλλιά μας πράγμα που μας έκανε να ψάχνουμε με μανία για τα τέλειο, εύκολο, πρακτικό και fashionable χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε σε 5 λεπτά και ΔΕΝ είναι ένας κότσος! ...και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το βρήκαμε, είναι αυτό της Olivia Palermo.

monica frizarismena mallia c6a38


Τέλειο αν δεν είσαι λουσμένη

Ναι, ναι, ναι... είναι πάντα καλύτερα να κοιμηθείς άλλα 20 λεπτά γι’ αυτό η συγκεκριμένη sleek, χαμηλή αλογοουρά με την κορδέλα είναι το τέλειο χτένισμα. Δεν θα καταλάβει κανείς πως... προτίμησες τον ύπνο από το σαμπουάν γιατί μπορείς άφοβα να προσθέσεις λίγο gel για να την κάνεις ακόμα πιο λεία.

zele 747fa

Μπορείς να το κάνεις πανεύκολα σε σγουρά μαλλιά

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, η κορδέλα θα τιθασεύσει τις ατίθασες φύτρες σου και οι μπούκλες σου θα τυλιχτούν τέλεια στην στριφογυριστή αλογοουρά στην βάση του αυχένα σου.

beyonce 37d3e

Η κορδέλα είναι super trend

Την είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Givenchy (βλ. Kylie) και εννοείται ξετρελαθήκαμε γιατί... ποιος δεν έχει μια μαύρη κορδέλα και τι δεν μπορεί να κρύψει μια μαύρη κορδέλα; Κανείς και τίποτα!

kendall f1de0

Ταιριάζει με όλα σου τα outfits

Ναι, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τέλειο ακόμα και για το κόκκινο χαλί, πόσο μάλλον για μια καθημερινή σου εμφάνιση στο γραφείο, τη σχολή ή και το σχολείο!