Ποιο botox; Αυτό είναι το απλό make up trick της Naomi Watts για πιο νεανικό look!

Βιβή Αγγελάκη
Ποιο botox; Αυτό είναι το απλό make up trick της Naomi Watts για πιο νεανικό look!

Και είναι πιο απλό απ' ό,τι φαντάζεσαι...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της τόσο στη φετινή, όσο και στην περσινή απονομή των βραβείων Oscar; Η Naomi Watts είναι από τις γυναίκες που αγαπούν το κλασικό look, δείχνοντας πάντα αριστοκρατική και κομψή (για αυτό άλλωστε την αγαπάμε).

Liev Schreiber Naomi Watts SAG 2016 Awards Red Carpet Fashioon Burberry Tom Lorenzo Site 4 833d0


Ενάς λόγος παραπάνω που την παραδεχόμαστε; Δεν φοβάται να αποκαλύψει ακόμη και τα beauty μυστικά που την κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο νέα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο περιοδικό «New Beauty», η 47χρονη ηθοποιός, δήλωσε πως ένα makeup trick με το ρουζ της είναι αυτό που χαρίζει ένα πιο νεανικό αέρα στο look.

naomi watts 05 5dfc7


Ποιο είναι αυτό; Όπως δήλωσε η ίδια το μόνο που κάνει είναι να βάζει ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά της, σχεδόν κάτω από τα μάτια της, για πιο natural, fresh make up look.

Naomi Watts reportedly joins Twin Peaks David Lynch said to reprise role ec35f

«Κάποτε ένας makeup artist με είχε συμβουλέψει να φοράω το ρουζ όσο το δυνατόν ψηλότερα στα ζυγωματικά μου, ακόμη και κάτω από τα μάτια. Είναι ένα πραγματικά πολύ απλό κόλπο. Κάνει το βλέμμα να φαίνεται natural.» δήλωσε χαρακτηριστικά και εμείς δεν έχουμε παρά να το δοκιμάσουμε για να πειστούμε...