Σταμάτα ό,τι κάνεις! Η Kylie Jenner μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της beauty video clip!

Βιβή Αγγελάκη
Σταμάτα ό,τι κάνεις! Η Kylie Jenner μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της beauty video clip!

Και θα δεις για πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια lip gloss της!

Είναι η Kylie Jenner (μέλος της γνωστής οικογενείας των Kardashians), δεν έχει κλείσει καλά καλά τα 18 και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της beauty video clip. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει να συνεχίσεις την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μερικά αριθμητικά δεδομένα...

Σε πληροφορώ εξαρχής, λοιπόν, πως το video clip ανέβηκε χθες βράδυ στο κανάλι Kylie Cosmetics στο youtube και τη στιγμή που πληκτολογούνται αυτές οι γραμμές έχει 1.212.600 views.

Kylie Lip Glosses Music Video feacd


Και τι εννοώ beauty video clip... Η μικρότερη Jenner- που είναι ξεκάθαρα Lipstick Addict - αποφάσισε να ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας σειράς με gloss- που δεν είναι ματ- πρωταγωνιστώντας σε ένα super sexy αλλά ταυτόχρονα αμφιλεγόμενο, ως προς τα μηνύματά του, music video clip, με ένα ρόλο που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει και ένα σενάριο που αν με ρωτάς, πραγματικά καταβάλλω προσπάθεια για να κατανοήσω πλήρως...

Kylie Lip Glosses Music Video 1 1835f
Kylie Lip Glosses Music Video 3 84c2a


Πάτα play στο video:

{youtube}JtoRzI0vKJE {/youtube}


Το μόνο ξεκάθαρο σημείο- μήνυμα που μπορώ να σου μεταφέρω με κάθε υπευθυνότητα είναι πως τα νέα gloss θα είναι διαθέσιμα σε 3 τουλάχιστον ουδέτερες αποχρώσεις #Like, #Literally και #SoCute (μπορείς να τα δεις στη gallery), τις οποίες η ίδια η Kylie τις δοκίμασε στο χέρι της και μας τις δείχνει!

https://www.instagram.com/p/p

Αν είδες το video clip, λοιπόν, έχω να σου κάνω τις εξής ερωτήσεις:

1. Πώς σου φάνηκαν οι νέες αποχρώσεις των gloss ;
2. Πώς σου φάνηκε η Kylie στο video clip;
3. Τι λες να έκαναν όλα αυτά τα λεφτά που πήραν μαζί τους τα κορίτσια; (Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως τα έχουν επενδύσει ήδη σε κραγιόν...)