Έχουμε πάθει εμμονή με την κρέμα Dove DermaSpa Summer Revived

Βιβή Αγγελάκη
Έχουμε πάθει εμμονή με την κρέμα Dove DermaSpa Summer Revived

Διαβάστε και θα καταλάβετε ακριβώς τους λόγους...

Άνοιξη.... Η πλάση ανθίζει, τα πουλάκια κελαηδούν και ο καιρός κάνει τα δικά του με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε και αν από θαύμα καταλήξουμε σε κάποιο όμορφο φλοράλ φόρεμα έχουμε να αντιμετωπίσουμε –εκτός από τον καιρό- την όχι-χριστέ-μου ασπρίλα στα πόδια μας. Στην πραγματικότητα, η ασπρίλα είναι χειρότερη από τα ξαφνικά, παγωμένα αεράκια του Απρίλη... και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η νέα μας εμμονή!

Πριν λίγο καιρό η Dove μας παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή σειρά Dove DermaSpa, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και να την ανάγει από αγγαρεία σε... απόλαυση. Μέσα σε αυτή την νέα σειρά λοιπόν βρήκαμε το προϊόν που μας χαρίζει πόδια (σώμα γενικά) σαν μετάξι και ηλιοκαμμένη ΦΥΣΙΚΟ χρώμα! Καλωσορίστε το Dove DermaSpa Summer Revived.

Είναι η νέα κρέμα σώματος που φέρνει το καλοκαίρι στην επιδερμίδα μας χάρη στη σύνθεσή της με πλούσια θρεπτικά συστατικά και self tan παράγοντες που μαυρίζουν το δέρμα χωρίς ήλιο χαρίζοντάς του μια χάλκινη όψη! Και επειδή θα μας ρωτήσεις: όχι, δεν ξεβάφει γιατί δεν βάφει το δέρμα αλλά το μαυρίζει. Όχι, δεν μυρίζει σαν self tan αλλά υπέροχα. Ναι, το χρώμα είναι τέλεια φυσικό και γίνεται λίγο πιο έντονο με κάθε φορά που το φοράς.