Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζουν την καμπάνια Beauty For A Purpose

Βιβή Αγγελάκη
Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζουν την καμπάνια Beauty For A Purpose

Και γίνονται έμπνευση για τις γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες σε όλους τους ρόλους!

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, σε μία εκδήλωση με «Άρωμα Γυναίκας» στο Public Café στο Σύνταγμα, η Avon παρουσίασε επίσημα τη νέα της καμπάνια Beauty For a Purpose με κεντρικό πρόσωπο τη Μαρία Μπεκατώρου και ανακοίνωσε την υποστήριξή της στο θεσμό των Βραβείων Βιβλίου των Public με την χορηγία της ειδικής κατηγορίας «Γυναίκα Ηρωίδα», αποδεικνύοντας ότι στο πνεύμα της νέας της καμπάνιας επιβραβεύει έμπρακτα τη δυναμική των γυναικών.

BFAP M. Μπεκατώρου Β c5226


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή εμπνευσμένων βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της online προώθησης της καμπάνιας Beauty for a Purpose. Με το γνωστό μπρίο και κέφι της, η Μαρία Μπεκατώρου υποδύθηκε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και επαγγέλματα που καλείται η σύγχρονη γυναίκα να αναλάβει: Υπάλληλος σε εταιρία, μαμά, δασκάλα, νοσηλεύτρια, οδηγός ταξί, receptionist... Η Avon πιστεύει ότι, όποιο ρόλο και αν έχει κάθε γυναίκα, πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να νιώθει όμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά και να τη μεταδίδει στους γύρω της. Να νιώθει δυνατή, ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτό που είναι.

BFAP M. Μπεκατώρου Α 15316


Με την online καμπάνιας της, η Avon επιδιώκει να αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στα social media προσεγγίζοντας τα πιο νεανικά κοινά και αναδεικνύοντας το ανανεωμένο, φρέσκο, σύγχρονο πρόσωπο της. Για το σκοπό αυτό ώθησε τις γυναίκες καλεσμένες της να φωτογραφηθούν με αντικείμενα που εκφράζουν αυτό που νιώθουν ή πολύ απλά αυτό που είναι στην καθημερινότητά τους αναλαμβάνοντας πολλούς, διαφορετικούς και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους!

BFAP M. Μπεκατώρου C ceb8a

Γιατί για την Avon κάθε γυναίκα πρέπει να είναι δύο πράγματα: όποια και ό,τι θέλει!