Breaking news: Η Victoria Beckham βγάζει τη δική της συλλογή μακιγιάζ!

Βιβή Αγγελάκη
Breaking news: Η Victoria Beckham βγάζει τη δική της συλλογή μακιγιάζ!

Μάθε πρώτη τη συνεργασία της με μεγάλο beauty brand!

Η είδηση «έσκασε» πριν λίγη ώρα στο mail μου σαν beauty βόμβα και δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μη σε ενημερώσω για τα εξής: Η Victoria Beckham- συστάσεις δεν χρειάζονται- συνεργάζεται με το αγαπημένο beauty brand, Estée Lauder και δημιουργούν μαζί μια limited edition συλλογή μακιγιάζ με την ονομασία «Victoria Beckham Estée Lauder», αποδεικνύοντας πως εκτός από το στυλ της, η Vic είναι μια γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα «επικοινωνήσουμε» την ομορφιά της Victoria στους fans της σε όλο τον κόσμο!» είπε η Jane Hertzmark Hudis, πρόεδρος του ομίλου The Estee Lauder Companies. «Η Victoria είναι επιχειρηματίας στο ίδιο πνεύμα με τον ιδρυτή της Estée Lauder, που κατανοεί πραγματικά τι θέλουν οι γυναίκες και δεσμεύεται στο να τις κάνει να φαίνονται και να αισθάνονται πιο όσο το δυνατόν πιο όμορφες. Έχει ένα πάθος για την ομορφιά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στο brand».

ELVB BTS Global Print Online Editorial Social December 31 2016 9774f


Από την άλλη πλευρά, η αγαπημένη σχεδιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσει αυτή η limited edition συλλογή μακιγιάζ μαζί με την Estée Lauder. Η όλη διαδικασία είναι εμπνευσμένη και από τις δύο πλευρές: Από το να πηγαίνουμε πίσω και να «επανεξετάζουμε» τα αρχεία της Estée Lauder μέχρι και να «δουλεύουμε» το προϊόν μαζί με το team της Estée. Είναι η τέλεια makeup συνεργασία για εμένα και το brand μου. Πάντα θαύμαζα την Estée Lauder ως γυναίκα και το ισχυρό brand που δημιούργησε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτή τη συλλογή μακιγιάζ και θα συμβάλλω με το δικό μου τρόπο στην οπτική- όραμα που είχε για τις γυναίκες»


Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας τον Οκτώβριο 2016 σε επιλεγμένα καταστήματα, μέχρι τότε συντονίσου για να μάθαίνεις οτιδήποτε νεότερο!