Coachella Festival: Θυμόμαστε τα 12 πιο εντυπωσιακά beauty looks των stars!

Βιβή Αγγελάκη
Coachella Festival: Θυμόμαστε τα 12 πιο εντυπωσιακά beauty looks των stars!

 Και παίρνουμε ιδέες για τα δικά μας ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά looks

Το πιο boho μουσικό φεστιβάλ είναι γεγονός και όπως συμβαίνει τέτοιες μέρες κάθε Απρίλιο, τα stylish κορίτσια του διεθνούς jet-set δίνουν ραντεβού στην Καλιφόρνια, φορώντας τα πιο bohemian outfit τους, προκειμένου να το παρακολουθήσουν από κοντά. Με αφορμή, λοιπόν, το πρώτο τριήμερο του Coachella Festival που πραγματοποιείται αυτό το ΣΚ (stay tuned στο queen γιατί αύριο θα δεις όλα τα looks των stars) είπαμε να θυμηθούμε τα 12 πιο εντυπωσιακά beauty looks των διάσημων κυριών ever!


Φυσικά, εμείς εδώ στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουμε Coachella αλλά μπορούμε να πάρουμε άπειρες ιδέες για τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά looks μας!


- Kate Bosworth: Στη θέση της μεσαίας χωρίστρας, δημιούργησε μια μικρή γαλλική κοτσίδα που ξεκινούσε από την κορυφή και κατέληγε στο μέτωπό της.

7bkatehair 30aca
7katehair fb28a

-Gigi Hadid :Με μίνιμαλ μακιγιάζ και crystal stickers στο μέτωπο

wtr etye 6b3c0 43af8


-Kendall Jenner σε 2 εμφανίσεις: Με oversized σκουλαρίκι στη μύτη και μπαντάνα στα μαλλιά(αρκετά χρόνια πριν) αλλά και σε μια πιο chic boho εμφάνιση, φορώντας μια χρυσή κορδέλα και με sun-kissed επιδερμίδα (ποζάρει μαζί με την Josephine Skriver)!

8kendall 4b62b
6zdhsdf c44f4


- Alessandra Ambrosio : #tropical mani με prints που θυμιζουν φωτό από το εξωτικό Malibu και flash tattoos και αλυσίδα στα μαλλιά!

5nailsambrosio 2adc2
Alessandra Ambrosio 1adff 007cd

- Beyonce: Με καπέλο και total bohemian outfit

Unknown 21 1024x1024 9a512
Coachella 2015 Trends Looks and Most Memorable Moments 21 b38eb

Δες τα υπόλοιπα looks στη gallery!