Beauty focus: Πώς θα αντιγράψεις το natural μακιγιάζ της Kendall Jenner από το Met Gala

Βιβή Αγγελάκη
Beauty focus: Πώς θα αντιγράψεις το natural μακιγιάζ της Kendall Jenner από το Met Gala

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες...

Μπορεί τα smoky eyes και οι μεταλλικές λάμψεις να κυριάρχησαν στο μακιγιάζ των περισσότερων stars που έδωσαν το «παρών» στο φετινό Met Gala (όπως αυτό της Beyoncé και της Kristen Stewart), όμως για άλλη μία φορά η Kendall Jenner κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις τόσο με την εντυπωσιακό Donatella Versace φόρεμά της, κεντημένο με μπλε κρύσταλλα Swarovski, όσο και με το super glam, natural μακιγιάζ της,που την έκανε να ακτινοβολεί .

Kylie Kendall Jenner Met Gala 2016 3 64a9d


Άψογο, sexy αλλά ταυτόχρονα σικάτο, το λαμπερό beauty look τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, χωρίς υπερβολές, δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά. Κι επειδή η Kendall εκτός από fashion είναι και beauty icon, που εμπνέει με τις εμφανίσεις της, βρήκαμε και σου μεταφέρουμε ποια προϊόντα ακριβώς χρησιμοποίησε προκειμένου να πετύχεις και εσύ ένα ανάλογο μακιγιάζ!

Kylie Kendall Jenner Met Gala 2016 1 72626

Στο πρόσωπο:
Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο (μέχρι και το λαιμό) το Foundation Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 Estée Lauderμε ένα πινέλο . Kάτω από τα μάτια, για να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους, εφάρμοσε το concealer (Double Wear Waterproof All Day Extreme Wear Concealer Estée Lauder), ενώ για πιο σταθερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της, έλεγχο της λιπαρότητας και άψογο φινίρισμα πέρασε στο τέλος τη διάφανη πούδρα( Perfecting Loose Powder Estée Lauder).

col1 42e11

Στα μάτια:
Για το φυσικό, έντονο αλλά ταυτόχρονα αισθησιακό αποτέλεσμα στα μάτια της, η μούσα της Estée Lauder «έπαιξε» με τις σκιές της παλέτας Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette στην απόχρωση Defiant Nude Estée Lauder, που άφηναν ένα βελούδινο αποτέλεσμα. Για πιο sexy και σαγηνευτικό βλέμμα, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με την Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan Mascara Estée Lauder, δίνοντας ένταση στις βλεφαρίδες της.

Φρύδια:
Για τα «γεμάτα» , καλοσχηματισμένα φρύδια της χρησιμοποίησε το Brow Defining Pencil Estée Lauder στην καστανή απόχρωση

col2 ff77f
Estée Lauder Kendall Jenner Met Gala 2016 Expires April 2017 95155

Ζυγωματικά:
Στα μάγουλά της άπλωσε ένα ρουζ σε ανοιχτή ροδακινί απόχρωση (Pure Color Envy Sculpting Blush Estée Lauder στην απόχρωση Peach Passion) ενώ για extra φυσική λάμψη και μεταξένιο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το highlighter από την νέα Bronze Goddess Summer Glow Multi-Palette της Estée Lauder.

el sku YJRR17 558x768 0 f2900

Χείλη:
Όσο για τα χείλη της, προτίμησε μία ivory απόχρωση προκειμένου να κρατήσει τις ισορροπίες στο μακιγιάζ της (Pure Color Envy Sculpting Lipstick Estée Lauder στην απόχρωση Insatiable Ivory).