Victoria Beckham: Δες το χτένισμα που έκανε στο Φεστιβάλ των Καννών!

Βιβή Αγγελάκη
Victoria Beckham: Δες το χτένισμα που έκανε στο Φεστιβάλ των Καννών!

Και γιατί μας ξάφνιασε με αυτήν την επιλογή της 

Το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι το γεγονός των ημερών και όχι άδικα μιας και εκτός από το μεγάλο κινηματογραφικό ενδιαφέρον, stars του διεθνούς jet set δίνουν καθημερινά το «παρών» στο λαμπερό event, πραγματοποιώντας μοναδικές εμφανίσεις!


Κι ενώ βρισκόμαστε μόνο στη δεύτερη μέρα, πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που έχουν ξεχωρίσει με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους αλλά και με τα λαμπερά- και άκρως σικάτα- beauty look τους.

Κάννες 2016: Οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities από την πρεμιέρα του Woody Allen


Στο σημερινό, beauty μικροσκόπιό μας, λοιπόν, βρίσκεται η Victoria Beckham, η οποία να σου θυμίσω πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το αγαπημένο beauty brand, Estée Lauder για τη δημιουργία μιας limited edition συλλογής μακιγιάζ- και την οποία ξεχωρίσαμε για το hairlook της.

victoria beckham cafe society premiere and the opening night gala 2016 cannes film festival 1 thumbnail c47ea

Εμφανιζόμενη στην πρεμιέρα της ταινίας Cafe Society του Woody Allen, η Posh ξέφυγε από το κλασικό, sleek χτένισμα , που τη βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, και δοκίμασε έναν τέλειο, messy κότσο!

vitoria beckham glamour 12may16 getty b 4860f
victoria beckham hair glamour 12may16 getty b 97fc9
GettyImages 530790312 dd693


Αφήνοντας ανέμελα τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, το όλο χτένισμα έδινε ένα πιο δροσερό, νεανικό τόνο στο beauty look της.

Victoria Beckham 905a7


Μπράβο, Vic, πολύ μας άρεσε!