Khloe Kardashian: Ο ανέξοδος τρόπος να πυκνώσει τα φρύδια της μετά το μοιραίο beauty λάθος

Βιβή Αγγελάκη
Khloe Kardashian: Ο ανέξοδος τρόπος να πυκνώσει τα φρύδια της μετά το μοιραίο beauty λάθος

Ποια φυσικό υλικό- που οι περισσότερες έχουμε στην κουζίνα μας- της συνέστησε η makeup artist της; 

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν που η Khloe Kardashian αποφάσισε να μοιραστεί μαζί με όλους τους fans της, μέσα από το προσωπικό της app το χειρότερο λάθος που έχει κάνει ποτέ στα φρύδια της. Τότε, η διάσημη τηλεπερσόνα είχε μιλήσει για τη «μοιραία» στιγμή που εμπιστεύτηκε τα φρύδια της σε μία τυχαία κοπέλα και όχι στην αγαπημένη της brow guru, Anastasia,γιατί κανόνισε το ραντεβού τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα εκείνη να της βγάλει υπερβολικά και να τα κοντύνει και να δείχνουν «άδεια»!

Το χειρότερο λάθος που έχει κάνει ποτέ η Khloe Kardashian στα φρύδια της!

CaoCuIKXIAA8Xtp 82646


Ευτυχώς, όμως στο ίδιο post , η Khloe αποκάλυψε και τον τρόπο που κατάφερε να κάνει τα φρύδια της να «επανέλθουν», μεταφέροντας κατευθείαν τη συμβουλή της αγαπημένης της makeup artist, Hrush Achemyan, που δε γίνεται να μην σε ενθουσιάσει γιατί α) είναι ανέξοδη και β) εντελώς φυσική γ) αν βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση δε γίνεται να μη δοκιμάσεις!


Εκτός, λοιπόν, από το gel που ενισχύει την ανάπτυξη των φρυδιών, η Kardashian χρησιμοποιεί το καστορέλαιο για να κάνει τα φρύδια της να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και να είναι πιο πυκνά και γεμάτα.

khloe kardashian makeup 09f3e


Και αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης και fan των DIY φυσικών συνταγών, να σου θυμίσω πως το καστορέλαιο από τα αρχαία κιόλας χρόνια είναι γνωστό, μιας και συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών και ως εκ τούτου κάνει τα φρύδια (όσο και τις βλεφαρίδες) πιο «γεμάτα» και δυνατά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το εφαρμόσεις με μία μπατονέτα λίγο πριν κοιμηθείς στα φρύδια σου!