Το νέο κούρεμα της Chrissy Teigen έχει κάτι το ιδιαίτερο!

Βιβή Αγγελάκη
Το νέο κούρεμα της Chrissy Teigen έχει κάτι το ιδιαίτερο!

Η Chrissy Teigen μόλις κουρεύτηκε και μας δείχνει το νέο της hairlook!

Πριν λίγο καιρό μας έδωσε το δικό της ηθικό δίδαγμα μετά το beauty ατύχημα που είχε με το self tan. Αυτή τη φορά , η πρόσφατα μανούλα Chrissy Teigen μας παρουσιάζει το νέο της κούρεμα, δίνοντάς μας παράλληλα μία καταπληκτική ιδέα σε περίπτωση που είμαστε έτοιμες για μία αλλαγή στα μαλλιά!

chrissy teigen a 1024 788c7

Chrissy Teigen: Το beauty ατύχημα και το ηθικό δίδαγμα προς όλες μας!

Εμπιστευόμενη την αγαπημένη κομμώτρια των Kardashians, Jen Atkin, η Chrissy αποφάσισε να υποδεχτεί το καλοκαίρι με ένα πιο φωτεινό χρώμα στα μαλλιά της και φυσικά με ένα πιο κοντό κούρεμα...


Τι ιδιαίτερο είχε το κούρεμά της;

Το 30χρονο supermodel ζήτησε από τη Jen να κόψει τα μαλλιά της σε ένα καρέ, χωρίς όμως να χάσει καθόλου από το μπροστινό μήκος τους. Στη φωτογραφία , λοιπόν, που δημοσίευσε η celebrity hairstylist στο Instagram, φαίνεται το «Don't cut the front» κούρεμά της, που στην ουσία δεν είναι άλλο από το ασύμμετρο καρέ, μιας και τα μαλλιά της είναι πιο κοντά πίσω, ενώ στο μπροστινό μέρος έχουν διατηρηθεί στο μήκος που είχαν αρχικά.

13260996 1788058734746939 373623224 n 66269


Βέβαια, η Chrissy μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες εν ώρα αλλαγής hairlook στο Snapchat, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκτός από τη Jen, την Tracey Cunningham για τις χρυσές ανταύγειες στα μαλλιά της αλλά και την Priscilla Valles για τα extensions.

image 5372b


Πολύ ωραία αλλαγή! Μπράβο Chrissy!

image 1 f0ea1