Beauty Shots: Βάλε την κυτταρίτιδα στον... πάγο!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty Shots: Βάλε την κυτταρίτιδα στον... πάγο!

Ένα νέο προϊόν από την Bioten ήρθε και θα παγώσει τα πάντα!

Τα προϊόντα της σειράς Cellufight! της Bioten είναι best sellers γιατί πολύ απλά κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος! Φέτος, η σειρά Cellufight! εμπλουτίζεται με ένα ακόμα πιο δραστικό προϊόν που θα βάλει πάγο στην όψη φλοιού πορτοκαλιού. Καλωσόρισε το νέο Cellufight Cryo-Sculpt Gel.

Αξιοποιώντας έναν δροσερό και ισχυρό συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που ονομάζεται Slimboost3, βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών τριπλά και όταν λέμε τριπλά... εννοούμε ΤΡΙΠΛΑ! Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά θα σου πούμε πως σε μόλις 4 εβδομάδες βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής που προκαλεί κυτταρίτιδα, την μειώνει και προστατεύει από την δημιουργία περισσότερης και τέλος βοηθά τα λιποκύτταρα να επανέλθουν στο αρχικό τότε-που-δεν-είχα-κυτταρίτιδα σχήμα τους! Θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά; Στα αποκαλύπτουμε!

beauty shots bioten info 9b2d4

Περιέχει Guarana που είναι μια «βόμβα» καφεΐνης κι έτσι ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία. Περιέχει όμως και θαλάσσια φύκια που καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών. Τέλος, έχει βιταμίνη Ε που είναι απλά superfood για το δέρμα! Μιλάμε λοιπόν για ένα τέλειο και... super παγωμένο κοκτέιλ που μπορεί σε μόλις 4 εβδομάδες να μειώσει την περιφέρεια στους γλουτούς κατά 2 εκατοστά και στην κοιλιά κατά 4! Ήθελες κάτι περισσότερο για να το δοκιμάσεις; Ξεκίνα σήμερα και δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται just in time για τα πρώτα μπάνια!