Αυτό είναι το πιο στιλάτο αντρικό χτένισμα!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το πιο στιλάτο αντρικό χτένισμα!

Plus:Ο κορυφαίος hairstylist Eugene Souleiman αποκαλύπτει όλα τα βήματα για να το πετύχει κάποιος μόνος του!

Αν ο καλός σου είναι έτοιμος να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά του και πιο συγκεκριμένα στο συνηθισμένο χτένισμά του, τότε ήρθε η ώρα να τον βοηθήσεις και να του "υποδείξεις" ως κορίτσι που ακολουθεί τα trends, ποια είναι η τελευταία τάση στα αντρικά χτενίσματα, σύμφωνα με τον Eugene Souleiman και την ανδρική Συλλογή «Be Specific» για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016 του οίκου Vivienne Westwood!

Η συλλογή, έχει εμπνευσθεί από τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες – τον εγκληματία, τον χωρικό και τον joker. Αυτές οι αντικρουόμενες προσωπικότητες ζωντάνεψαν στην πασαρέλα μέσα από διαφορετικές υφές και μοτίβα – όπως μέσα από tweed κοστούμια που παρουσιάστηκαν δίπλα σε πολυτελή αθλητικά ρούχα – και στο μακιγιάζ, με γυναικείες βλεφαρίδες και έντονα ψεύτικα νύχια. Ο Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director of Care & Styling, πρόσθεσε άλλη μία αντίθεση με τα μαλλιά, δημιουργώντας μια υφή που έδειχνε μοναδική για κάθε μοντέλο.

Wella FashionWeek VivienneWestwoodMan SBS 1 d 05ec8


«Η συλλογή είναι ιδιαίτερα κομψή και επίσημη, μ’ ένα τρόπο πολύ χαρακτηριστικό για τον οίκο Vivienne Westwood, αλλά θέλαμε τα μαλλιά να δημιουργούν πραγματική αντίθεση. Το βασικό στοιχείο είναι η υφή και τα μαλλιά ως πρώτη ύλη και δημιουργήσαμε αυτή τη σχεδόν μετα-αποκαλυπτική υφή όπου τα μαλλιά δείχνουν ατημέλητα, αλλά όμορφα.»

AW16BS VivienneWestwood 008 66824

Η βασική τεχνική- (aka πώς μπορεί να το πετύχει ο καλός σου!)


Παρ΄ όλο που κάθε μοντέλο είχε διαφορετικό, εξατομικευμένο look, που ταιριάζει με το μήκος των μαλλιών του και το σχήμα του προσώπου του, στη βάση κάθε στυλ υπήρχε ένα στοιχείο που ερχόταν σε αντίθεση με το θηλυκό look στο μακιγιάζ, που περιελάμβανε ψεύτικες βλεφαρίδες και την εκλεπτυσμένη και κομψή μόδα στα ρούχα.

AW16BS VivienneWestwood 026 1024x681 ff2e9

«Ήθελα τα μαλλιά να φαίνονται σχεδόν σαν να έχουν περάσει ντεκαπάζ – αυτή η πραγματικά ξηρή υφή των μαλλιών που όταν τα χτενίζεις μένουν ακριβώς εκεί που τα θέλεις. Απλώσαμε στα μαλλιά το Elements Leave-In Conditioner για να τους δώσουμε μία αίσθηση μη λουσμένων και, στη συνέχεια, τα ψεκάσαμε με το EIMI Sugar Lift και χρησιμοποιήσαμε πιστολάκι ώστε να δημιουργηθεί η ξηρή, τραχιά υφή. Είναι ένα look που πρέπει να περάσεις τα χέρια σου μέσα στα μαλλιά σου. Το θέμα δεν είναι το τέλειο styling με βούρτσες και χτένες, θα πρέπει να νιώσεις ελευθερία.»

Wella FashionWeek VivienneWestwoodMan SBS 3 d 66048


Στην ουσία, δηλαδή, αφού άπλωσε το Elements Leave-In Conditioner και το EIMI Sugar Lift, ο Eugene χρησιμοποίησε τα χέρια του για να απλώσει τα προϊόντα κάνοντας μασάζ και να δημιουργήσει μια ατημέλητη υφή. Χρησιμοποιώντας diffuser για να στεγνώσει τα μαλλιά, ο Eugene μάζεψε τούφες μαλλιών για να μειώσει τα μήκη.