Χάρισε τα μαλλιά σου- Χάρισε δύναμη: 4.200 γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό!

Βιβή Αγγελάκη
Χάρισε τα μαλλιά σου- Χάρισε δύναμη: 4.200 γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό!

Το “Άλμα Ζωής”, σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE χάρισε δύναμη στις γυναίκες που την έχουν περισσότερο ανάγκη!

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε γράψει από αυτή εδώ τη στήλη για το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» που έτρεξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene, καλώντας τις γυναίκες να κόψουν τα μαλλιά τους και να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου 2015 με τη Μαρία Σολωμού να χαρίζει τη δική της κοτσίδα, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε!

KEY VISUAL ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ b8aef 6c34a

Η Μαρία Σολωμού κράτησε την υπόσχεσή της και κουρεύτηκε για καλό σκοπό!

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, αφού πολλές γυναίκες και μικρά κορίτσια το αγκάλιασαν και χάρισαν τα μαλλιά τους για να γίνουν περούκες και να δοθούν στις γυναίκες που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Έτσι συγκεντρώθηακαν πάνω από 4,200 κοτσίδες για τις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια!

{youtube}c_rESVhWUnQ{/youtube}


Η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής”, μας αποκαλύπτει: «Όλοι μαζί καταφέραμε να χαρίσουμε δύναμη σε πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο. Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και η προσφορά των γυναικών που έδωσαν τα μαλλιά τους ήταν συγκινητική. Ήδη 30 γυναίκες έχουν αποκτήσει τη δική τους περούκα».