Τώρα θα ξέρεις πώς μυρίζει ο Boyd Holbrook!

Βιβή Αγγελάκη
Τώρα θα ξέρεις πώς μυρίζει ο Boyd Holbrook!

Θα είναι το πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος της Diesel!

Πρόσφατα "έκλεισε" τον ρόλο του κακού στη συνέχεια της ταινίας Wolverine, ενώ οι περισσότερες τον θυμόμαστε τόσο από τους ρόλους του στην ταινία Gone Girl του David Fincher και στη σειρά του Netflix Narcos, όσο και από τη σχέση του με την Elizabeth Olsen.

Κι όμως, αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε σε άλλη μία κινηματογραφική επιτυχία του Boyd Holbrook, αλλά στη νέα του beauty συνεργασία, που ναι, θα σου επιτρέπει να μυρίζεις ή έστω να ξέρεις πως μυρίζει ο αγαπημένος σου ηθοποιός!

11203 content boy holdbrook 97e4f

Η Diesel Parfums με ενθουσιασμό, λοιπόν, μόλις χθες, ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής, Boyd Holbrook θα είναι το πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος, που θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο του 2016!

b0b7d914c6339ead665713eaf1b54f3d 5ff8a

Και να σου θυμίσω πως ο γεννημένος στο Κεντάκι ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη ταινία The Free World δίπλα στην Elisabeth Moss, κατά το παρελθόν, συμμετείχε στις ταινίες A Walk Among The Tombstones, δίπλα στον Liam Neeson, στην ταινία του Terrence Malick Weightless, δίπλα στους Ryan Gosling, Christian Bale, Michael Fassbender, Rooney Mara και Natalie Portman, καθώς και στην κωμωδία Skeleton Twins, μαζί με την Kristin Wiig και τον Luke Wilson. Ο Holbrook είναι επίσης ένας ταλαντούχος γλύπτης. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες γκαλερί, όπως την Rare Gallery στη Νέα Υόρκη.