Η Ελλάδα συμμετέχει στον Παγκόσμιο Φοιτητικό Διαγωνισμό L’Oreal Brandstorm 2016!

Βιβή Αγγελάκη
Η Ελλάδα συμμετέχει στον Παγκόσμιο Φοιτητικό Διαγωνισμό L’Oreal  Brandstorm 2016!

Δες ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στους τελικούς στο Παρίσι!

Για ένα χρόνο ακόμα, στο πλαίσιο του παγκόσμιου φοιτητικού διαγωνισμού L’Oréal Brandstorm, η χώρα μας ανέδειξε τη νικήτρια ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στους τελικούς στο Παρίσι, στο τέλος Ιουνίου!

Η νικήτρια ομάδα για το 2016, προέρχεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ονομάζεται “Touch & Feel”! Αποτελείται από τη Μυρτώ Τσούκη, τη Βίβιαν Θωμά και τον Θοδωρή Γκανάτσιο, που σήμερα ολοκληρώνουν το μεταπτυχιακό τους στο Marketing & στην Επικοινωνία, με έμφαση στο παγκόσμιο marketing.

Η Μυρτώ, η Βίβιαν και ο Θοδωρής είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν σε διεθνές επίπεδο την πρότασή τους για μια νέα, digital, επικοινωνιακή στρατηγική για τη μάρκα La Roche-Posay που διανέμεται στα φαρμακεία! Πρωτίστως όμως, θα διαγωνιστούν online, ώστε να κερδίσουν το βραβείο Κοινού, το People Choice Award, που αποτελεί το πρώτο βήμα του διαγωνισμού και πραγματοποιείται μέσω του Fb. Σύντομα θα δείτε online την πρότασή τους!

loreal b37de

Ευχόμαστε η ομάδα “Touch & Feel” να προσθέσει μια ακόμα παγκόσμια διάκριση, και για τη χώρα μας και για τη Σχολή τους! Μέχρι σήμερα, οι ελληνικές ομάδες είχαν πολλές «πρωτιές» σε παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα σε 45 χώρες από όλο τον κόσμο. Το 2011 η ομάδα μας έλαβε το ειδικό βραβείο της καλύτερης επικοινωνιακής στρατηγικής, το 2013, τη δεύτερη θέση παγκοσμίως, καθώς και το Βραβείο Κοινού, ενώ το 2014, το Βραβείο Κοινού.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό:

Ποιος είναι ο στόχος:
Υποθετικά η ομάδα των τριών φοιτητών αναλαμβάνει τη θέση ενός International Marketing Director της L’Oréal και ξεκινά ένα «ταξίδι» στο χώρο του marketing και της καινοτομίας, πάντα με την υποστήριξη των στελεχών της Εταιρίας L’OREAL Hellas.

Ποιοι συμμετέχουν:
Οι συμμετέχοντες, πρέπει να είναι προπτυχιακοί φοιτητές (είτε στο τελευταίο είτε στο προτελευταίο έτος των σπουδών τους), ή ακόμα και μεταπτυχιακοί φοιτητές σε master, από την ίδια σχολή, και να δηλώσουν συμμετοχή σε ομάδες των τριών ατόμων.

Πώς διαγωνίζονται οι φοιτητές;
Οι ομάδες διαγωνίζονται αρχικά σε εθνικό επίπεδο, ώστε να επιλεγεί μια ομάδα που εκπροσωπεί την κάθε χώρα στους παγκόσμιους τελικούς στο Παρίσι.

Ποιο είναι το έπαθλο;
Το πρώτο βραβείο, παγκοσμίως, είναι ένα ταξίδι αξίας €10.000, το δεύτερο €5000, και το τρίτο βραβείο είναι ένα ταξίδι €2500.

Ποιο είναι το όφελος των φοιτητών που συμμετέχουν στο Brandstorm;
Το L’Oréal Brandstorm δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να μετατρέψουν τη θεωρία που διδάσκονται σε πράξη, να προτείνουν δημιουργικές ιδέες, να αναπτύξουν τις αναλυτικές τους ικανότητες και να μάθουν την αγορά των καλλυντικών προϊόντων.

Γιατί το Brandstorm είναι εργαλείο για τη L’Oréal;
Για τoν Όμιλο L’Oréal, το Brandstorm είναι ένα σημαντικό εργαλείο επιλογής ανθρώπινου δυναμικού, που μας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσουμε από κοντά υποψήφιους και να εντοπίσουμε ταλαντούχους φοιτητές. Κάθε χρόνο, η L’Oréal προσλαμβάνει παγκοσμίως περίπου 150-200 φοιτητές μέσω του διαγωνισμού. Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, πάνω από 30 συμμετέχοντες έχουν προσληφθεί ή έχουν κάνει την πρακτική τους στη L’Oréal, μέσω του διαγωνισμού.

Επισκεφτείτε το site του διαγωνισμού για να μάθετε περισσότερα και μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ομάδα μας στον online διαγωνισμό στο facebook!


http://www.brandstorm.loreal.com