Δεν περιμέναμε ποτέ από τη Halle Berry να κάνει κάτι τέτοιο στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Δεν περιμέναμε ποτέ από τη Halle Berry να κάνει κάτι τέτοιο στα μαλλιά της!

Δες το hair trend που κάνει πάταγο στο Instagram και υιοθέτησε η star!

Η Halle Berry είναι μία γυναίκα που την αγαπάμε πολύ εδώ στο beauty department! Από τη λαμπερή και πάντα τόσο σφριγηλή επιδερμίδα της, το καλλίγραμμο κορμί της αλλά και τα υπέροχα μαλλιά της, η ηθοποιός έχει αποδείξει πως είναι μία γυναίκα που φροντίζει και αγαπά τον εαυτό της.

halle kentriki 1d50d


Κι ενώ οι περισσότερες, δικαιολογημένα, θα πιστεύαμε πως το πολύ κοντό, (pixie hairlook) που είχε υιοθετήσει κατά καιρούς η ηθοποιός είναι ο,τι πιο extreme μπορεί να κάνει μία γυναίκα στα μαλλιά της... αυτή τη φορά, μας άφησε άφωνες με το νέο hairlook που υιοθέτησε!

rs 634x1024 130808122542 634.halle.ls.8813 copy 5d46a


Η star που δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 49 της, αποφάσισε να ακολουθήσει το νέο hair trend που έχει κάνει πάταγο στο Instagram ,τα «Undercut Tattoos», ξυρίζοντας το πίσω μέρος των μαλλιών της και πάνω σε αυτό το ξυρισμένο τμήμα να κάνει ένα floral σχέδιο (όπως τα tattoo) που κάλυπτε όλο το πίσω μέρος του λαιμού της!

halle eb907


Μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, είχε πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά σε ένα messy bun και σχολίασε χαρακτηριστικά: « Το επόμενο trick μου»!


Πώς σου φαίνεται ;Θα υιοθετούσες κάτι ανάλογο στο look σου;