Dolce&Gabbana Light Blue Love in Capri: Ένα καλοκαιρινό, μεθυστικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Βιβή Αγγελάκη
Dolce&Gabbana Light Blue Love in Capri: Ένα καλοκαιρινό, μεθυστικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Η νέα Συλλεκτική Συλλογή για το Καλοκαίρι 2016: Love in Capri

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ήλιος, παραλίες με καταγάλανα νερά και εξωτικές αμμουδιές, αναζωογονητικές βραδιές και απόλυτη ελευθερία ταξιδεύοντας στα νησιά της Μεσογείου!

Ένα τέτοιο, τέλειο σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές ετοίμασε και φέτος οίκος Dolce & Gabbana, προσκαλώντας μας σε ένα ταξίδι στα κρυστάλλινα νερά του νησιού Capri, το οποίο επέλεξε για τη δημιουργία των φετινών, καλοκαιριών αρωμάτων του.

dolce and gabbana light blue beauty of capri love in capri perfume packshot 4c327

Έτσι, δύο νέα, συλλεκτικά αρώματα, προστίθενται στη συλλογή για να εξυμνήσουν και να γιορτάσουν το νησί των ονείρων και της αγάπης- το Light Blue Love in Capri για τη γυναίκα και το Light Blue Beauty of Capri για τον άνδρα, που δε γίνεται να μην σαγηνέψουν τόσο εσένα, όσο και τον καλό σου!

dolce gabbana 3bd30

Αντλώντας έμπνευση από το φύλλωμα των λευκών ανθών του Αγιοκλήματος, το Love in Capri είναι ένα πλούσια λευκό λουλουδάτο άρωμα. Ξετυλίγοντας τις νότες κορυφής με δροσερό Λεμόνι και Μανταρίνι, τα ζωηρά, ηλιοκαμένα χρώματα και αρώματα του νησιού λάμπουν μέσα από τις ζωηρές νότες εσπεριδοειδών. Ένας μοναδικός συνδυασμός λευκών λουλουδιών σχηματίζει την καρδιά του αρώματος και εξυμνεί την εντυπωσιακή ανθοφορία που κυριαρχεί στο νησί την Άνοιξη. Μία διακριτική συμφωνία Αγιοκλήματος χαρίζει γλυκύτητα στην κρεμώδη νότα του Άνθους Αμυγδαλιάς, μιμούμενη τα ευωδιαστά αρώματα που προσφέρει το Αγιόκλημα που ανθίζει στο νησί Capri.

Το Άνθος Αμυγδαλιάς, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε άρωμα της συλλογής Light Blue, αποκαλύπτει έναν προκλητικό αισθησιασμό. Το Γιασεμί και το Ηλιοτρόπιο ολοκληρώνουν την πλούσια αυτή λουλουδάτη υπογραφή. Οι θερμές νότες Musk, το δυναμικό ξύλο Κέδρου και οι Στεγνές Κεχριμπαρένιες νότες περιβάλλουν και εξισορροπούν τις νότες κορυφής του κίτρου, ενώ παράλληλα εμπλουτίζουν την αγνή ομορφιά του μπουκέτου λουλουδιών που βρίσκεται στην καρδιά αυτού του ρομαντικού και θηλυκού αρώματος.

Και για εκείνον: Light Blue Beauty of Capri

dolce gabbana2 1ea8a

Ξυλώδες, ανάλαφρο άρωμα ανοίγει με τη ζωηρή νεανική χυμώδη αίσθηση των ελαίων εσπεριδοειδών που λαμβάνονται από τον παχύ φλοιό του Κίτρου, που βρίσκεται στα άγρια άλση όλου του νησιού. Η φρεσκάδα των ελαίων Κίτρου εμπλουτίζεται με Νεράντζι και Περγαμόντο Σικελίας, το καλύτερης ποιότητας έλαιο περγαμόντου που υπάρχει και προέρχεται κατ’ ευθείαν από την πατρίδα των Σχεδιαστών.


Η καρδιά του αρώματος γεμίζει με μυρωδάτο Νερόλι. Προερχόμενο από τα άνθη Νεραντζιάς, το Νερόλι συνδυάζεται με τη θαλάσσια συμφωνία για να πλάσει εικόνες της δροσερής θάλασσας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ισορροπία στην τριάδα εσπεριδοειδών της νότας κορυφής. Ένα άγγιγμα ζωηρού Πιπεριού Σιτσουάν ξυπνάει μνήμες της αλμυρής θαλάσσιας αύρας που φυσάει απαλά σε όλο τον ηλιόλουστο ορίζοντα. Μία δυνατή υπογραφή δημιουργείται χρησιμοποιώντας τη δυναμική αίσθηση ξύλων που αποπνέουν το ξύλο Κέδρου και το Βετιβέρ στο τελείωμα. Μία νύξη από ρητίνη Μύρου και νότες Musk ολοκληρώνουν αυτό το βαθιά αρρενωπό, αλλά πραγματικά κομψό άρωμα.