Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι hair icon! Δες τη νέα beauty συνεργασία του!

Βιβή Αγγελάκη
Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι hair icon! Δες τη νέα beauty συνεργασία του!

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Εκτός από τα υπέροχα τραγούδια του, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει όλα τα προσόντα για να ανακηρυχθεί σε hair icon μιας και τα μαλλιά του είναι σήμα κατατεθέν του! Και κάπως έτσι, η συνεργασία του με ένα από τα πιο αγαπημένα μας beauty brand, δεν άργησε!

Με χαρά, λοιπόν, σε πληροφορώ πως ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το νέο πρόσωπο του Fructis από την Garnier! Ο δυναμισμός του χαρακτήρα του και το στιλ του αποτελούν σημαντικό όχημα για το Fructis που ούτως η άλλως, είναι ένα δυναμικό brand και απευθύνεται σε νέους με αυτοπεποίθηση και όρεξη για καινούρια πράγματα.

ThodorisMarantinis aaa71

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας Fructis #piodynata που αφορά την σειρά Fructis Grow Strong και είναι το 1ο σύστημα ενδυνάμωσης για αδύναμα μαλλιά που σπάνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα εκπροσωπήσει την καμπάνια για μαλλιά υπέροχα, δυνατά, γεμάτα υγεία και λάμψη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με αισιοδοξία και πολύ ενθουσιασμό για τη νέα συνεργασία με το Fructis, δήλωσε: «Πάντα αγαπούσα το Fructis, αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Η φιλοσοφία πίσω από το #piodynata με εκφράζει γιατί κρύβει ένα μήνυμα δυναμισμού που θέλω να αισθανθεί ο κόσμος μαζί μου, μέσα από τα τραγούδια μου. Πάμε #piodynata, δεν πρέπει να μας πτοεί τίποτα!»