3 tips για τέλειο καλοκαιρινό μανικιούρ& πεντικιούρ από την ORLY!

Βιβή Αγγελάκη
3 tips για τέλειο καλοκαιρινό μανικιούρ& πεντικιούρ από την ORLY!

Για μεγαλύτερη διάρκεια!

Το καλοκαίρι, τα νύχια μας πρωταγωνιστούν! Τέλος στα κλειστά παπούτσια που φοράμε όλο τον χειμώνα. Τώρα, είναι ώρα να δείξουμε τα νύχια μας και να τολμήσουμε fancy χρώματα. Η Orly προτείνει κάποια tips για την προστασία των νυχιών αλλά κυρίως για την διάρκεια και την λάμψη του manicure και pedicure που όλες θέλουμε!

o Κατάλληλο σχήμα με λίμα
Το σχήμα στο νύχι είναι προσωπική υπόθεση και δείγμα υγείας. Το βασικό είναι να ξεχωρίσετε το σχήμα των νυχιών σας και να το βελτιώσετε, ώστε να φαίνονται πάντα περιποιημένα και όμορφα. Οι λίμες της ORLY είναι κατασκευασμένες από άριστες πρώτες ύλες με αντοχή που εξασφαλίζουν λείανση και ακρίβεια στο σχηματισμό του νυχιού.

blackboard file lima 27c56


o 2 σε 1- Βάση και καλυπτικό μαζί
Η αρχή και το τέλος ενός μανικιούρ είναι η βάση και το καλυπτικό που χαρίζει διάρκεια και λάμψη στα νύχια μας. Η ORLY, προτείνει το TOP 2 BOTTOM, βάση και topcoat μαζί. Θέλετε να προστατεύσετε το νύχι σας πετυχαίνοντας λαμπερό αποτέλεσμα με τη μέγιστη διάρκεια; Τότε, το TOP 2 BOTTOM θα γίνει το αγαπημένο σας προϊόν που θα το έχετε πάντα στην τσάντα σας.

Top2Bottom a1bc6


o Βερνίκι με διάρκεια και λάμψη
Η επιλογή του χρώματος είναι υποκειμενική υπόθεση! Πολύ σημαντικό, όταν καταλήξετε στο χρώμα, μην χρησιμοποιείτε παχιά στρώματα. Δύο λεπτές στρώσεις είναι πολύ καλύτερες από ένα παχύ στρώμα. Επίσης, σημαντικό tip να αφήνετε χρόνο στεγνώματος ανάμεσα στις δυο στρώσεις βερνικιού.

orly 3 summer tips 7904c