Ελένη Μενεγάκη: Το σημερινό της beauty look μας θύμισε τη Marilyn Monroe !

Βιβή Αγγελάκη
Ελένη Μενεγάκη: Το σημερινό της beauty look μας θύμισε τη Marilyn Monroe !

Δες πώς θα αντιγράψεις το beauty look της!

Μπορεί το καλοκαίρι τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν, όμως αν είχαμε να επιλέξουμε, το πιο εντυπωσιακό χρώμα, τότε το λευκό είναι από τις safe και all time classic επιλογές στο outfit μας! Άλλωστε , δεν είναι τυχαία το αγαπημένο χρώμα πολλών stars του Hollywood, όπως της θρυλικής Marilyn Monroe, πόσο μάλλον όταν συνδυαζόταν με vintage waves, cat eye look και sexy red lips!


Το σημερινό beauty look, της Ελένης Μενεγάκη, λοιπόν, μας θύμισε τη μεγάλη star και εμείς σου δείχνουμε πώς μπορείς να αντιγράψεις τα signature χαρακτηριστικά της με τρία μόλις προϊόντα!

eleni menegaki dc30b


Χείλη:

Cos3393 01 e7ca4

Ένα έντονο, κόκκινο ματ κραγιόν είναι από τα must have του νεσεσέρ κάθε γυναίκας! Η «ΩραίαΕλένη» επέλεξε μία ανοιχτή κόκκινη απόχρωση που ταίριαζε τέλεια με το χρώμα της επιδερμίδας της, όπως η L'Oreal Colour Riche Collection Exclusive Pure Reds - Julianne's Red!

Μάτια:

10823287 1374249063 691347 f15fb

Σχεδίασε μια γραμμή κοντά στις άνω βλεφαρίδες ξεκινώντας από το κέντρο του ματιού και με κατεύθυνση προς την εξωτερική γωνία. Με το υγρό liner, Super Liner σε μαύρο χρώμα της L’Oreal Paris, το χρώμα εφαρμόζεται με ακρίβεια και ευκολία και στεγνώνει χωρίς μουντζούρες!

eleni menegaki 06ecc


Μαλλιά:

WavesFatales HollywoodWaves 229d7


Εφάρμοσε το Hollywood Waves Fatales της L'Oreal Professionnel από τη σειρά Tecni Art (μία κρέμα- gel διαμόρφωσης, για μπούκλες και κυματισμούς) σε νωπά μαλλιά και πέρασε τα δάκτυλά σου στα μαλλιά σου για να δώσεις υφή. Στέγνωσέ τα , χρησιμοποιώντας μια μεσαία στρογγυλή βούρτσα , τυλίγοντας τα μαλλιά σε τούφες (εναλλακτικά αφού τα στεγνώσεις μπορείς να τα τυλίξεις με ένα μεγάλο ψαλίδι), δίνοντας έμφαση στο κάτω μέρος των μαλλιών, προκειμένου να πετύχεις τα vintage waves. Ολοκλήρωσε χτενίζοντάς τα με τα χέρια σου. Αν θέλεις μπορείς να εφαρμόσεις πάλι μία μικρή ποσότητα από το Waves Fatales για να διαμορφώσεις τους κυματισμούς.