Αποκαλύφθηκε!Αυτό είναι το μυστικό της Kate Middleton για extra φυσικό όγκο στα μαλλιά της

Βιβή Αγγελάκη
Αποκαλύφθηκε!Αυτό είναι το μυστικό της Kate Middleton για extra φυσικό όγκο στα μαλλιά της

Και κοστίζει περίπου 11 ευρώ!

Δεν χωράει αμφιβολία, πως η Kate Middleton είναι από τις καλοντυμένες γαλαζοαίματες γυναίκες του πλανήτη (αρκεί να θυμηθείς εδώ την τελευταία της δημόσια εμφάνισή της)! Αποφεύγει τις υπερβολές στο outfit και στο μακιγιάζ της ενώ αν κάτι μπορούσαμε να ορίσουμε ως signature χαρακτηριστικό της, τότε αυτό, δεν θα ήταν άλλο από τα πάντα-υπέροχα- μαλλιά της (που δεν φριζάρουν ακόμη και υπό συνθήκες βροχής).

katemiddleton 39330 e9a9f


Όλα μαρτυρούν πως η Δούκισσα του Cambridge έχει βρει το «μεγάλο» μυστικό που δίνει extra όγκο στα μαλλιά της και την κάνει να πετυχαίνει το τέλειο blow out, αλλά, η αλήθεια είναι πως η ίδια ποτέ δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τη hair ρουτίνα της...

November 2012 Pangbourne Berkshire England 1d8d3


Και κάπου εκεί, ανάμεσα στο πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τα μαλλιά της, εμφανίζεται ο- εδώ και 10 χρόνια- κομμωτής της, Richard Ward αποκαλύπτοντας το μυστικό, beauty tool της πριγκίπισσας (που πίστεψέ με θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά γιατί α) είναι πολύ οικονομικό (κοστίζει μόλις 11 ευρώ) β) είναι πριγκιπικό)!

Πρόκειται για την παρακάτω, αξιολάτρευτη, βούρτσα, η οποία ονομάζεται Tangle Angel είναι ροζ σε σχήμα καρδιάς!

image 9de3a

Δυστυχώς η πριγκιπική βούρτσα της Kate δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα , αλλά μπορείς να βρεις στο amazon!

Όσο για το πώς ο hairstylist τη χρησιμοποιεί στα μαλλιά της Δούκισσας... εξηγεί χαρακτηριστικά: «Πριν ξεκινήσω οποιοδήποτε χτένισμα, ξεμπερδεύω τα βρεγμένα μαλλιά με την Tangle Angel για να «σηκώσω» τα μαλλιά χωρίς να καταστρέφω τα λέπια της τρίχας.»

Ηθικόν δίδαγμα: Το τέλειο blow out ξεκινά τόσο από τον τρόπο που λούζεις τα μαλλιά σου, όσο και από το πώς τους φέρεσαι ακριβώς μετά, δηλαδή από τη στιγμή που θα βγεις από το μπάνιο! Και μην ξεχνάς τα βρεγμένα μαλλιά είναι πιο επιρρεπή στο "σπάσιμο"!