Αυτές είναι οι αποχρώσεις στα μαλλιά που ταιριάζουν σε όλες!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτές είναι οι αποχρώσεις στα μαλλιά που ταιριάζουν σε όλες!

Ανακάλυψέ τες με ένα κλικ!

Ας μιλήσουμε για όλες αυτές τις φορές (απευθύνομαι σε όσες έχετε βαμμένα ή έχετε κάποτε δοκιμάσει κάποια στιγμή να βάψετε τα μαλλιά σας) που κάθεσαι με τις ώρες να χαζέψεις φωτογραφίες στο Internet προκειμένου να βρεις την ιδανική απόχρωση στα μαλλιά σου, που πηγαίνεις κομμωτήριο κρατώντας μερικές φωτογραφίες με τις αγαπημένες σου αποχρώσεις και φυσικά για τις φορές που η επιχείρηση «ιδανική απόχρωση» αποτυγχάνει με αποτελέσματα όχι και τόσο κολακευτικά (δεν είσαι η μόνη έχει συμβεί σε όλες μας)...


Τα ερωτήματα πολλά: Ποια απόχρωση να διαλέξω, ποια ταιριάζει με το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μου; Πώς θα καταλάβω αν μου πηγαίνει; Δύο hairstylist μίλησαν στο αμερικανικό Glamour και κατέληξαν στις εξής 4 αποχρώσεις που ταιριάζουν με κάθε χρώμα επιδερμίδας:

-Καστανό- σοκολατί ( Chocolate-Brown): Μπορείς να κάνει τη διαφορά πηγαίνοντας σε μία ζεστή καστανή απόχρωση, που δίνει παράλληλα λάμψη στην επιδερμίδα σου. «Είναι το τέλειο χρώμα. Ανήκει στην οικογένεια των καστανών αλλά δεν είναι ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτό» λέει μεταξύ άλλων η celebrity hair colorist, Rita Hazan.

 794013 w650 4a600


-«Χρυσά» ανοίγματα- ανταύγειες: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχεις ανοιχτές ξανθιές- χρυσές ανταύγειες» λέει χαρακτηριστικά η hair colorist, Rachel Bodt και συνεχίζει: «Είναι ιδιαίτερα κολακευτική απόχρωση το καλοκαίρι, όταν είσαι λίγο μαυρισμένη, γιατί βοηθά στο να αναδειχθεί καλύτερα η λαμπερή, sunkissed επιδερμίδα σου. Αν είσαι φυσική ξανθιά, δοκίμασε μια πιο glossy ή πιο «ζεστή» εκδοχή που θα δημιουργήσει βάθος στα μαλλιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την απόχρωση ξανθού που σου πηγαίνει.»

makeup prom hairstyle step by step prom 2016 bal school evening nightout girls women 56 f9c04

Θέλεις να κάνεις ανταύγειες στα μαλλιά σου; 15 stars σε εμπνέουν!


-Μελί- bronde : «Δεν είναι ούτε πολύ ψυχρή, ούτε πολύ ζεστή απόχρωση και δείχνει αρκετά φυσική. Μπορεί να αποτελέσει τέλεια βάση για τα μαλλιά, ακόμη κι αν την επιλέξεις να κάνεις highlights» αναφέρει η Rita Hazan.

104789ef8dbf77cca60a16e76ca59c51 9d637 816e5


-Nude hair, don’t care (μπεζ αποχρώσεις): Ναι , μπορεί να σου ακούγεται βαρετό, αλλά οι πιο μπεζ αποχρώσεις στα μαλλιά ταιριάζουν με τις περισσότερες αποχρώσεις επιδερμίδας, λειτουργώντας πολύ κολακευτικά... Το καλύτερο; Δείχνει τέλεια ακόμη και αν κατέβει η ρίζα» λέει η Rachel Bodt.

beige hair gigi hadid 6fa12