Blake Lively: Το κόλπο με το ρουζ για πιο ζεστή, sunkissed επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Blake Lively: Το κόλπο με το ρουζ  για πιο ζεστή, sunkissed επιδερμίδα!

Plus: Ποια 2 προϊόντα δεν αποχωρίζεται στην καθημερινή της beauty ρουτίνα;

Σπάνια μας απογοητεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της με τις στιλιστικές και beauty επιλογές της. Η Blake Lively είναι από τις πιο καλοντυμένες stars του Hollywood,που αποφεύγουν τις υπερβολές στο look τους, ενώ ακόμη και τώρα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η όμορφη ηθοποιός, λοιπόν , σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vogue, αποκάλυψε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί καθημερινά, ποιο είναι το «beauty όπλο» που έχει πάντα στο πορτοφόλι της και πώς απλώνει το ρουζ για να κάνει πιο «ζεστή» την επιδερμίδα της.

Blake Lively Cannes Film Festival 2016 Pictures e7ee8


«Σε καθημερινή βάση, βάζω μόνο αντηλιακό και μία ενυδατική με χρώμα. Τίποτε άλλο πραγματικά. Μου αρέσει επίσης να έχω στο πορτοφόλι μου πάντα ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν, προκειμένου να δώσω λίγο χρώμα στο look μου.»

Όσο για τον τρόπο που βάζει ρουζ αναφέρει χαρακτηριστικά: « Είχα μάθει από έναν makeup artist χρόνια πριν , πως μπορείς να φοράς το ρουζ στα ζυγωματικά, στην κορυφή (το τελείωμα) της μύτης και στα σημεία που πέφτει περισσότερο ο ήλιος. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα φαίνεται έντονα το ρουζ, αλλά θα φωτίζεται όλο το πρόσωπο!»