Gucci Bamboo Eau de Toilette: Το άρωμα που θα πρέπει να μυρίσεις asap αυτό το καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Gucci Bamboo Eau de Toilette: Το άρωμα που θα πρέπει να μυρίσεις asap αυτό το καλοκαίρι!

Το νέο Gucci Bamboo Eau de Toilette

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση του νέου σου αρώματος, τότε δε γίνεται να μην ερωτευτείς το νέο άρωμα του οίκου Gucci, Gucci Bamboo Eau de Toilette. Μέσα σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο με το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα να είναι πρωταγωνιστές, οι beauty editors (#ilovemyjob) είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε από κοντά και να ταξιδέψουμε με τo νέο Gucci Bamboo Eau de Toilette!

Το νέο άρωμα πάλλεται με την έμπνευση του αρχικού αρώματος: το μπαμπού, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και κομψά σύμβολα του οίκου, και τις αναφορές του στη γυναίκα Gucci. Πιο δροσερό και ανάλαφρο, το Bamboo Eau de Toilette ξεδιπλώνεται με ένα νέο απόλυτο αισθησιασμό. Λαμπερά Μεσογειακά εσπεριδοειδή ακτινοβολούν από την κορυφή, καθώς υγρά πέταλα φωτίζουν την γεμάτη με λευκά λουλούδια θηλυκή καρδιά του αρώματος, ενώ οι μεγάλης διάρκειας νότες του αρχικού αρώματος υπογραμμίζουν το σύνολο της αυθεντικής αίσθησης.

gucci 46fbf


Περγαμόντο, νότες μανταρινιού, άνθη πορτοκαλιάς, ντελικάτες νότες Ylang Ylang και απαλού κρίνου της Καζαμπλάνκα αναμειγνύονται στην καρδιά του αρώματος, με νότες από πέταλα γιασεμιού, δημιουργώντας ένα υγρό λουλουδάτο τελείωμα. Σανδαλόξυλο και Κεχριμπάρι χαρίζουν μία συμπληρωματική αντίθεση σε αυτό το, εκ φύσεως, θηλυκό άρωμα, ενώ η βανίλια και οι αγνές λευκές νότες musk τυλίγουν το άρωμα με μία απαλή κρεμώδη υφή.

07 07 16 resize 08 fddf5

Όσο για το μπουκάλι... οι υπέροχες art deco γραμμές του Gucci Bamboo ξαναδημιουργούνται με μία παραλλαγή, ώστε να αντικατοπτρίζουν την απαλότητα του νέου αρώματος. Κομμένες από κρυστάλλινο διάφανο γυαλί, οι πρωτότυπες πολύπλευρες σαν κόσμημα άκρες του μπουκαλιού εξομαλύνονται απαλά και η υπέροχη μορφή του αποκτά ένα καμπυλωτό τελείωμα. Ένα ασημένιο μεταλλικό καπάκι δημιουργημένο με τις άψογες λεπτομέρειες του μπαμπού σηματοδοτεί το μπουκάλι με το διακεκριμένο σύμβολο του οίκου. Λαμπερά ασημένια περιπλεγμένα “G” πλαισιώνουν το απαλό ροζ εξωτερικό κουτί, αντικατοπτρίζοντας τους απαλούς τόνους του μπουκαλιού.