Sofia Vergara: Τι δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ να φορέσει λίγο πριν βγει!

Βιβή Αγγελάκη
Sofia Vergara: Τι δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ να φορέσει λίγο πριν βγει!

Εσένα ποιο είναι το beauty κόλλημα σου;

Πρόσφατα την είδαμε να κλείνει τα 44 και να γιορτάζει τα γενέθλιά της στο πλευρό του συζύγου της Joe Manganiello. Η Sofia Vergara, παρόλα αυτά, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood, που δεν παιρνά απαρατήρητη σε κάθε της εμφάνιση, πόσο μάλλον δημόσια.


Αυτή τη φορά , η όμορφη star αποκάλυψε σε συνέντευξή της Us Weekly, τι δεν ξεχνάει ποτέ να φορέσει λίγο πριν βγει από το σπίτι!

sofia 3b794530 686a 4d97 b789 b670567b72d9 2070d


«Φοράω το άρωμά μου κάθε μέρα. Για μένα, είναι μέρος του ντυσίματός μου. Αν είναι μία καλοκαιρινή μέρα, φοράω ένα πιο ελαφρύ (άρωμα). Αν πρόκειται να βγω ραντεβού βάζω αρκετό.Δεν αισθάνομαι εντελώς έτοιμη χωρίς αυτό» ενώ παρακάτω δήλωσε πως το άρωμα είναι αυτό που δεν παραλείπει ποτέ μέρα-νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι!

Με αφορμή μάλιστα την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της αρώματος, Tempting, η Sofia δήλωσε: «Ήθελα κάτι πιο σέξι. Κάτι πουθα είναι περισσότερο για τις βραδινές εμφανίσεις ή κάτι που μπορώ να φοράω σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Είναι σαν να φοράς κόκκινο κραγιόν, επειδή θα πας σε κάτι σημαντικό.»

Τι λες; Εσένα ποιο είναι το beauty κόλλημά σου;