Γρανίτα πορτοκάλι: 15 τέλεια beauty προϊόντα που θα λατρέψεις!

Βιβή Αγγελάκη
Γρανίτα πορτοκάλι: 15 τέλεια beauty προϊόντα που θα λατρέψεις!

Αισίως βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, η ζέστη αρκετή και λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη δροσιά μία γρανίτας πορτοκάλι μέσα στο καταμεσήμερο...

Και κάπως έτσι και με μία γρανίτα στο χέρι σου δείχνουμε 15 τέλεια πορτοκαλί beauty items ιδανικά για το καλοκαίρι και όχι μόνο...

15 06 16 resize 04 9f286

1. Body Pigment Powder Matte #174 από την Inglot: Πούδρα που χαρίζει έντονο χρώμα με μεγάλη ανθεκτικότητα. Δεν ξεθωριάζει, ενώ μπορεί να αναμειχθεί με άλλες αποχρώσεις για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


2. Vitamin C Eye Reviver Duo από τη The Body Shop: Ένα προϊόν διπλής χρήσης που διαθέτει από τη μια πλευρά ένα δροσιστικό gel για τα βλέφαρα και από την άλλη μία αναζωογονητική κρέμα για την περιοχή κάτω από τα μάτια, για ένα λαμπερό look ματιών.


3. Το ρουζ The Blush από τη Summer in Italy Make Up Collection 2016 του οίκου Dolce&Gabbana στην απόχρωση Orange είναι μία απαλή σύνθεση πούδρας που τονίζει τα ζυγωματικά, δίνοντας ένταση στην ηλιοκαμμένη όψη.


4. Bio-Oil®: είναι ένα ειδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας, που βελτιώνει την όψη της και δρα κατά των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση και βαθιά ενυδάτωση της ώριμης και αφυδατωμένης επιδερμίδας.


5. Colorshow Juicy Tint, στην απόχρωση Edgy Tangy, από τη Maybelline New York για pop, ζουμερά νύχια όλο το καλοκαίρι!


6. Apricot Cuticle Oil από την Essie: Ένα μαλακτικό και θρεπτικό έλαιο για νύχια και παρωνυχίδες . Χωράει στην τσάντα σου, στο νεσεσέρ σου κι αν με ρωτάς... το έχω πάντα στο γραφείο μου για να μην ξεχνιέμαι...


7. Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque από την Kiehl’s: Τονωτική Μάσκα με Κουρκουμά & Σπόρους Κράνμπερι για Λάμψη. Η σύνθεση δρα σαν "περιποίηση στο λεπτό", φωτίζοντας και αναζωογονώντας τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα και χαρίζοντάς της υγιή, ροδαλή όψη.


8. Dragon’s Blood Fix Serum από τη Nip+Fab: Ένας ελαφρύς ορός που προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο αφυδατωμένο δέρμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαία το αγαπημένο προϊόν της Kylie Jenner!

15 06 16 resize 05 23633

9. Flashmud Brightening Treatment - Masque Soin Illuminateur από τη GlamGlow : Μια μάσκα περιποίησης και λάμψης με πολλαπλή δράση για όλες τις αισθήσεις που προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα για επιδερμίδα ορατά πιο νέα και λαμπερή.


10. ΚΟΡΡΕΣ Raspberry Matte Twist Lipstick στην απόχρωση Tempting Coral: Τα νέα pencil-style κραγιόν για την πιο σταθερή απόδοση ultra matte πλούσιου χρώματος και χείλη σε ζωντανές αποχρώσεις καλοκαιριού. Βελούδινη αίσθηση στα χείλη και άνετο αποτέλεσμα, «εγκλωβίζοντας» το χρώμα για maximum απόδοση και διάρκεια.


11. Elixir des Merveilles - Eau de Parfum από τον οίκο Hermes: Το άρωμα της μαγείας. Ένα εκπληκτικό και μαγικά θηλυκό κεχριμπαρένιο ξύλο.


12. Μολύβι Χειλιών από τα H&M στην απόχρωση Tithonia.


13. Molton Brown Suma Ginseng Body Wash: Ένα αφρόλουτρο που θα αναζωογονήσει το δέρμα, συμβάλλοντας παράλληλα στο βαθύ καθαρισμό του!


14. L'Oreal Color Riche Κραγιόν στην απόχρωση 163 Orange Magique Creme


15. Αντηλιακή Κρέμα από την Avène με SPF30+, ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα . Είναι ανθεκτική στο νερό, διάφανη στην εφαρμογή της, ενώ χάρη στην πλούσια και κρεμώδη υφή της προστατεύει και ενυδατώνει το ξηρό δέρμα.