Θέλεις να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου; Αυτό είναι το μυστικό της Adriana Lima!

Βιβή Αγγελάκη
Θέλεις να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου; Αυτό είναι το μυστικό της Adriana Lima!

Και όμως δεν πρόκειται για κάποιο προϊόν...

Είναι από τα πιο συχνά, beauty ερωτήματα που είτε έχεις κοντά μαλλιά, είτε πιο μακριά πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί: Γιατί δεν μακραίνουν τα μαλλιά μου ή Πώς θα κάνω τα μαλλιά μου να μακρύνουν πιο γρήγορα!


Οι απαντήσεις πολλές και κατά καιρούς από αυτή εδώ τη στήλη σου παρουσιάζουμε αρκετά tricks για μακριά και υγιή μαλλιά. Αυτή τη φορά, η Adriana Lima έρχεται να μας αποκαλύψει- μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της- το δικό της μυστικό- μέθοδο που κάνει τα μαλλιά της να μακραίνουν πιο γρήγορα .

adriana lima victorias secret summer 2012 rbF49dg.sized


Κι ενώ θα περίμενε κανείς το supermodel, που μεταξύ άλλων τον Ιούλιο βρέθηκε να παραθερίζει στο νησί των Ανέμων , να εμπιστεύεται κάποια ακριβή θεραπεία ή προϊόν... η Adriana μας ξάφνιασε με το trick της.

0e66c50f1494aff0d6232d44e9314ddc


«Όσο αφορά τα μαλλιά μου, το μυστικό «κρύβεται» στο να γυμνάζομαι. Αυτό συμβάλει και στο να μακραίνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά μου καθώς με αυτόν τον τρόπο τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Όσο πιο πολύ ασκούμαι, τόσο πιο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά μου. Λατρεύω επίσης, τα έλαια, το έλαιο καρύδας και το αμυγδαλέλαιο αλλά μόνο από τη Βραζιλία.»

Αυτά είπε η Adriana... αλλά μπροστά στο δίλημμα μετά τη δουλειά: παραλία ή γυμναστήριο, η αλήθεια είναι πως προτιμούμε το πρώτο και ας έχουμε κοντά μαλλιά!