Μπορείς να μαντέψεις πόσες περούκες έχει η Kylie Jenner;

Βιβή Αγγελάκη
Μπορείς να μαντέψεις πόσες περούκες έχει η Kylie Jenner;

Εντυπωσιακή συλλογή

Είναι γεγονός πως οι αδερφές Kardashian- Jenner αλλάζουν το hairlook τους πιο γρήγορα από ο,τι εσύ και εγώ. Μετά την αποκάλυψη, λοιπόν, της Kim Kardashian πως το τελευταίο της hairlook ήταν περούκα... η Kylie Jenner έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποδεικνύοντας πως αν και μικρότερη μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο... περούκας με τις μεγαλύτερες αδερφές της!


Ανάμεσα στα δεκάδες βιντεάκια που αναβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθημερινά (κυρίως Snapchat) η 18χρονη τηλεπερσόνα αποφάσισε να ενημερώσει- μοιραστεί με όλους τους fans της, την πολύτιμη (και ακριβή) συλλογή με τις περούκες της! (Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο πως κάτι παραπάνω από τις μισές φορές που την έχουμε δει με διαφορετικό hairlook πρόκειται για περούκα).

kylie jenner wig green interview rex ftr 1


Όπως θα δεις στο παρακάτω βιντεάκι, η Kylie δεν έχει αρκεστεί σε μία-δύο περούκες αλλά στη συλλογή της περιλαμβάνονται γύρω στις 18 σε διαφορετικές αποχρώσεις και μήκη.

https://www.instagram.com/p/

Εκτός από τις κλασικές μαύρες και καστανές , η συλλογή περιέχει μπλε, ξανθιές, πράσινες, πορτοκαλί ακόμη και στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Όσο για την τιμή τους η κάθε περούκα μπορεί να κοστίζει από 600έως 5.000 δολάρια.