Υγιή μαλλιά με τη λάμψη της φύσης, όλο το καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Υγιή μαλλιά με τη λάμψη της φύσης, όλο το καλοκαίρι!

Χάρη στο Le Petit Marseillais!

Το καλοκαίρι είμαστε πιο χαλαρές, ξεχνάμε το ρολόι και τα απαιτητικά προγράμματα. Αν και βγαίνουμε από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης νιώθουμε πιο όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση με πρωταγωνιστή τα μαλλιά μας, το βασικό στοιχείο της ομορφιάς μας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το αλάτι, το χλώριο και ο ήλιος επιδρούν αρνητικά στα μαλλιά με αποτέλεσμα να φαίνονται ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Εάν θέλεις να επιστρέψεις ανανεωμένη στη δουλειά, τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιείς προϊόντα που θρέφουν και προστατεύουν τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η σειρά Le Petit Marseillais® για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά είναι η ιδανική λύση!

how to get perfect summer hair tips 2

Η σειρά Le Petit Marseillais® Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά, αποτελείται από το σαμπουάν, κρέμα και μάσκα μαλλιών που επανορθώνουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους τη λάμψη της φύσης.

karite mallia

Ο συνδυασμός Καριτέ και Μελιού που περιέχει η σειρά, προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα αναπλάθει και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Η απλή και αποτελεσματική σύνθεσή της, βασίζεται στις συνταγές της φύσης, προσφέροντας λαμπερά, μεταξένια και υγιή μαλλιά.