Τελείωσε το αντηλιακό για το σώμα σου; Ήρθε η ώρα να πάρεις καινούργιο...

Βιβή Αγγελάκη
Τελείωσε το αντηλιακό για το σώμα σου;  Ήρθε η ώρα να πάρεις καινούργιο...

Δες τις 12 "αντηλιακές" προτάσεις μας!

Μπορεί το καλοκαίρι να οδεύει ημερολογιακά τουλάχιστον προς το τέλος του, όμως οι βουτιές στην παραλία και τα Σαββατοκύριακα χαλάρωσης δίπλα στο κύμα, καιρού επιτρέποντος θα κρατήσουν για αρκετό καιρό ακόμα... Κι ενώ η θάλασσα, ο ήλιος, οι εξορμήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτό που σίγουρα έχει χρειαστεί ή θα χρειαστεί να ανανεώσεις είναι το αντηλιακό σου!

Αν λοιπόν, μόλις σου τελείωσε, εμείς σου δίνουμε 12 τέλειες αντηλιακές προτάσεις για όλα τα γούστα!

001

-1. Για cool τύπους : Κι όμως μπορείς να παραμείνεις προστατευμένη από τον ήλιο και να έχεις απίστευτα δροσερή επιδερμίδα ακόμα και τις πιο καυτές καλοκαιρινές μέρες! Ο νέος αντηλιακός αφρός αναζωογόνησης Piz Buin Protect & Cool ® προσφέρει προηγμένη προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB μέσω ενός απολαυστικά απαλού και δροσιστικού αφρού που χάρη στην καινοτόμα και εύκολη στην εφαρμογή φόρμουλα ενυδάτωσης απορροφάται πολύ εύκολα, δεν κολλάει και το βασικότερο αφήνει στην επιδερμίδα σου μία καλοκαιρινή αίσθηση δροσιάς... σαν να μη φοράς αντηλιακό!

-2. Με 84% φυσικά συστατικά: Mε πατέντα Πρόπολης που δρα ενάντια στη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες , θαλάσσια λεβάντα, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και βιολογική αλόη που ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος της Apivita με SPF 30 και UVA 16 προσφέρει υψηλή προστασία από τις UVA και UVB! Παράλληλα, ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα ( χάρη στο βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου) και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία (χάρη στο νερό από βιολογικό πράσινο τσάι, το λυκοπένιο και τη βιταμίνη Ε). Με ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα, θα το αγαπήσεις!

-3. Φσιτ μποινγ: Στην πιο βολική συσκευασία, διαθέτοντας ένα έξυπνο «μηχανισμό», ο οποίος απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο αλλά και προσπάθεια για να βάλεις το αντηλιακό σου, το Nivea Sun Protect and Moisture Trigger Spray θα κάνει παιχνιδάκι την προστασία σου από τον ήλιο (γιατί μην ξεχνάς πως η χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα είναι το ίδιο πολύτιμη όσο και η προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB του ήλιου). Η ενυδατική του σύνδεση με τα αποτελεσματικά αντηλιακά φίλτρα UVA/UVB συνδυάζει προστασία και όλη την φροντίδα της NIVEA για απαλή, προστατευμένη επιδερμίδα. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανικό για όλη την οικογένεια.

-4. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Wetforce: Κι όμως, το ήξερες πως το αντηλιακό σου μπορεί να γίνει ακόμη πιο «ισχυρό» στο νερό; Το Expert Sun Protection Lotion SPF50+ περιέχει την καινοτόμα τεχνολογία Wetforce της Shiseido, που αντιδρά με τα μεταλλικά στοιχεία του νερού και του ιδρώτα και γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Μετά από 15 λεπτά έκθεσης στο νερό ή σε κάποιο υγρό στοιχείο, η τεχνολογία SuperVeil-UV 360, ενισχύεται ακόμα πιο πολύ, για να σε υπερασπιστεί από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, χάρη της ειδικής σύνθεσης για ευαίσθητες επιδερμίδες και παιδιά, με άρωμα με φυτικά εκχυλίσματα που καταπραΰνουν την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχει parabens ή οινόπνευμα. Τέλος, η ειδική σύνθεσή του δεν ερεθίζει τα μάτια.

-5. Για να αναδείξεις το φυσικό σου μαύρισμα: Το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος, Sublime Sun SPF 30 Ideal Tan από τη L’ Oréal Paris συνδυάζει την προστασία με την επιθυμία σου για ένα βαθύ μαύρισμα. Χάρη στα φίλτρα Mexoryl SX & XL παρέχει πολύ υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ η πολύ ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή του απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη και να κολλάει, για αόρατο τελείωμα. Εκτός από το σώμα, μπορείς να το απλώσεις και στο πρόσωπό σου!

-6. Ο δικός σου sun- bodyguard : Εύχρηστο και πάνω απ' όλα ανθεκτικό στο νερό,το αντηλιακό σπρέυ προσώπου και σώματος, Body Guard SPF 30 Water Resistant από τη Youth Lab μπορεί να γίνει ο νέος σου sun bodyguard! Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ παρέχει υψηλή προστασία από UVΑ & UVB ακτινοβολία, βελτιώνοντας τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και την άμυνά του, αποτρέποντας έτσι την φωτογήρανση. Με ευχάριστο άρωμα, κατάλληλο για κάθε φωτότυπο είναι η ιδανική επιλογή για παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

002

-7. Με βελούδινη υφή: Πιο ανανεωμένο στη σύσταση και στην εμφάνισή του, το περιποιητικό γαλάκτωμα προστασίας Carroten SPF 30 αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο βελούδινης απαλότητας και ανάλαφρη υφή. Η προηγμένη σύνθεση του, βασίζεται στο 3πλό σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+ΙR), που προστατεύει από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Eμπλουτισμένo με την εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic, που μιμείται τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για να διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα. Με silky, light υφή, απορροφάται γρήγορα και χαρίζει μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

-8. Για προστασία από τον ήλιο με άρωμα καρύδας και κεχριμπαριού...: Ποια μπορεί να αντισταθεί στο μαγευτικό άρωμα καρύδας, την απαλή, σχεδόν βελούδινη υφή που απορροφάται αμέσως και στην απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης; Καμία νομίζω... Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να γίνει η αντηλιακή λοσιόν σώματος Bronze Goddess Sun Indulgence SPF 30 της Estée Lauder η αγαπημένη σου... τότε να προσθέσω την αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA /UVB και τις εξωτερικές επιθέσεις που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος, την πλούσια, κρεμώδη αλλά και αδιάβροχη σύστασή της που δίνει άμεση λάμψη και ένα εξωτικό, καλοκαιρινό άρωμα με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι περιποιημένη, όμορφη και υγιής.

-9. Με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση: Με υψηλή, φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος από UVA/UVB SPF 30, ενισχυμένη κατά των ακτινών UVA (πιο αυστηρή από τις ευρωπαϊκές συστάσεις), το ANTHELIOS SPF 30 Lait Γαλάκτωμα υψηλής αντηλιακής προστασίας από τη La Roche- Posay είναι το αντηλιακό που ζητάς! Χάρη στο νέο σύστημα φίλτρων που συνδυάζει Mexoryl® SX και XL και Ιαματικό νερό της La Roche-Posay, με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση και σε μια νέα μινιμαλιστική και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, χωρίς άρωμα ή paraben και με λιγότερα χημικά φίλτρα, αφήνει μία βελούδινη, ενυδατική, μη λιπαρή υφή, που δεν αφήνει λευκά σημάδια, ενώ είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό.

-10. Με βιολογική προστασία: Εκτός από την προστατευτική δράση UVA/UVB (χάρη στα σύγχρονα συστήματα φίλτρων), η Photoderm MAX Lait SPF 50+ της Bioderma προσφέρει πραγματική εσωτερική βιολογική προστασία Cellular Bioprotection® που διεγείρει τα συστήματα αυτοάμυνας του δέρματος. Η μέγιστη δράση κατά των UVB και η ασύγκριτη αποτελεσματικότητα κατά των UVA προστατεύει από τα επικίνδυνα ηλιακά έγκαύματα, αποτρέπει τις αλλεργιογόνες αντιδράσεις και την πρόωρη δερματική γήρανση.

-11. Κατά των φωτο-αλλεργιών: Με μεταλλικά ιχνοστοιχεία που προστατεύουν την επιδερμίδα από τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες και αντανακλούν τη UVA/UVB ακτινοβολία, εμποδίζοντας να διαπεράσει την επιδερμίδα, η νέα αντηλιακή λοσιόν Mineral sunscreen lotion με SPF 30 για το σώμα της Clinique θα γίνει η αγαπημένη σου. Επιπλέον, οι νέες, εξαιρετικά απαλές και λεπτόρευστες συνθέσεις δεν προκαλούν σπυράκια και είναι δοκιμασμένες να μην προκαλούν φωτο-αλλεργίες. Έτσι, είναι ιδανικές ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

-12. Τι θα έλεγες για μία αντηλιακή μους; Κι αν ψάχνεις ένα αντηλιακό για το σώμα αλλά και το πρόσωπό σου σε μορφή αφρού με τέλεια υφή... μόλις το βρήκες! Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ανθεκτικό στο νερό και χάρη στη καινοτόμο του μορφή (αφρός), το αντηλιακό Sunscreen Mousse της Frezyderm με SPF 30 , εφαρμόζεται εύκολα επιτυγχάνοντας ιδανική διασπορά φίλτρων για ομοιόμορφο μαύρισμα δημιουργώντας παράλληλα στο δέρμα ένα συνεχές film προστασίας, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, λειτουργεί ως "ασπίδα" κατά της φωτογήρανσης και της φωτοανοσοκαταστολής και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία (plus: προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους).