Η Chrissy Teigen έκανε την πιο απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της εν μέσω καλοκαιριού!

Βιβή Αγγελάκη
Η Chrissy Teigen έκανε την πιο απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της εν μέσω καλοκαιριού!

Άλλαξε στ' αλήθεια hairlook;

Το να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες εν μέσω καλοκαιριού δεν είναι και η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Ο συνδυασμός της ζέστης, του ιδρώτα και των «ατελείωτων» λεπτών hairstyling με το πιστολάκι είναι θανατηφόρος όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς!


Βέβαια, αν είσαι διάσημος κάτοικος του Hollywood, όλα γίνονται... Έτσι, δεν ήταν λίγες οι κυρίες που δοκίμασαν να κόψουν τα μαλλιά τους αφέλειες εν μέσω καλοκαιριόυ. Αυτή τη φορά, η Chrissy Teigen ήρθε να προστεθεί στη λίστα!

afeleies stars

Αφέλειες το καλοκαίρι; Οι stars που τις δοκίμασαν και δεν το μετάνιωσαν!

980x 1

Το supermodel που πρόσφατα δε δίστασε να ποστάρει στο Snapchat μία φωτογραφία δείχνοντας τις ραγάδες και γενικότερα τις ατέλειες στα πόδια της, αποφάσισε να αλλάξει hairlook, λέγοντας το μεγάλο «ναι» στις αφέλειες.

980x


Πριν βέβαια, τη συγχαρούμε για τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η hairstylist Jen Atkin που επιμελήθηκε το hairlook της (plus: είναι η αγαπημένη της οικογένειας Kardashian) ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνοντας πως πρόκειται για μία προσωρινή αλλαγή μιας και η Chrissy έχει φορέσει κουμπωτές αφέλειες (clip on).

image

«Είναι ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσεις αφέλειες χωρίς να κάνεις λάθος!» δήλωσε χαρακτηριστικά η Atkin.

Εσύ, πώς προτιμάς την Chrissy; Με αφέλειες ή χωρίς;