Η Keira Knightley έκανε πραγματικά μία σοκαριστική δήλωση για τα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Η Keira Knightley έκανε πραγματικά μία σοκαριστική δήλωση για τα μαλλιά της!

Από τους beauty εφιάλτες κάθε γυναίκας!

Μπορεί πολλές φορές να κάνουμε διάφορες θυσίες ανάλογα με το επάγγελμά μας, όμως, ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει ένας ηθοποιός είναι σίγουρα το να «μεταμορφώνεται» σύμφωνα με τις ανάγκες του ρόλου που υποδύεται. Έτσι, έχουμε δει αρκετές stars να αλλάζουν χρώμα και μήκος στα μαλλιά τους ακόμη και να παίρνουν/ χάνουν κιλά μόνο και μόνο για να ανταποκριθούν στο νέο τους ρόλο.


Φυσικά, μπορεί θεωρητικά όλο αυτό να φαίνεται τέλειο αν είσαι η Kylie Jenner ή η Katy Perry, που κάθε εβδομάδα τις βλέπουμε με διαφορετικό hairlook, όμως ποτέ δε φανταζόμασταν πως η Keira Knightly, θα είχε να μας διηγηθεί μία δυσάρεστη ιστορία περί αυτού...

Keira Knightley Hair Short Shaggy Hairstyle1


Η ηθοποιός μιλώντας στο Αγγλικό InStyle εξήγησε:

« Έχω βάψει τα μαλλιά μου σε κάθε χρώμα σχεδόν που μπορεί να φανταστεί κανείς για διαφορετικές ταινίες. Ήταν τόσο άσχημο, που τα μαλλιά μου κυριολεκτικά άρχισαν να πέφτουν. Έτσι, για πέντε χρόνια χρησιμοποιηούσα περούκες, γεγονός που αποδείχτηκε το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στα μαλλιά μου.»

Ναι, η γυναίκα που ουκ ολίγες φορές είχες ζηλέψει τα μαλλιά της, αποδείχτηκε πως "υπέφερε" από τριχόπτωση και μάλιστα αναγκάστηκε να φοράει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περούκες προκειμένου να προστατέψει τα αληθινά της μαλλιά...

Cool Keira Knightley Hairstyles 15

Παρόλα αυτά, η Keira εξήγησε πως η εγκυμοσύνη (έφερε στον κόσμο την Edie το 2015) βοήθησε πολύ στο να "αναζωογονηθούν" πάλι τα μαλλιά της.

2 keira knightley oscars 2015 valentino hair headband chanel 0223 getty h724

Ευτυχώς, βέβαια, για το ρόλο της στην τελευταία της ταινία "Collateral Beauty", φαίνεται να πρωταγωνιστεί με τα φυσικά της μαλλιά!

Πάντως, εμείς όλα αυτά τα χρόνια δεν καταλάβαμε σχεδόν τίποτα...