Η Ελένη Φουρέιρα απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα!

Βιβή Αγγελάκη
Η Ελένη Φουρέιρα απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα!

Αυτό είναι το μυστικό που "αναζωογονεί" τα μαλλιά της! 

Αλήθεια πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψεις τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα ή τις εντυπωσιακές αλλαγές που κάνει τόσο στο χρώμα όσο και στο στιλ τους κατά καιρούς; Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι έχει σήμα κατατεθέν τα μαλλιά της!

Αυτή τη φορά, η λαμπερή τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων κομμωτών και της L’Oréal Professionnel και απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα!

Capture7b

Το μυστικό πίσω από αυτήν την μεταμόρφωση δεν είναι άλλο από το υπέροχο λάδι Mythic Oil που ανέδειξε τη φυσική ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών της Ελένης. Μια λάμψη που μόνο οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά μιας γυναίκας.

Capture4

To Mythic Oil, το πιο περιζήτητο επαγγελματικό λάδι μαλλιών, προσφέρει θρέψη, πειθαρχία και λάμψη σε όλους τους τύπους μαλλιών. Έχοντας συλλέξει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση, το Mythic Oil «ξαναζωντανεύει» τα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Capture6

Η πανέμορφη Ελένη Φουρέιρα λατρεύει την υφή των μαλλιών της και έχει πάντα στην τσάντα της το αγαπημένο της λάδι μαλλιών Mythic Oil.

Capture3
Capture2

Μυηθείτε και εσείς στην εμπειρία Mythic Oil και ζητήστε από τον κομμωτή σας το προϊόν Mythic Oil που σας ταιριάζει. Στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel.

eleni5
DPG Network