Fall 2016: Αυτή είναι η φθινοπωρινή συλλογή της ORLY Made in LA!

Βιβή Αγγελάκη
Fall 2016: Αυτή είναι η φθινοπωρινή συλλογή της ORLY Made in LA!

Ανακάλυψέ τη!

Eμπνευσμένη από την πιο γραφική λοφοπλαγιά του Λος Άντζελες, Mulholland Drive, η νέα φθινοπωρινή συλλογή της ORLY made in L.A, έρχεται να κάνει πιο αστραφετρό το Φθινόπωρο στα νύχια σου!

Μετά το φανταχτερό Καλοκαίρι που έζησες, αυτό το Φθινόπωρο ταξιδεύεις στο πιο γραφικό δρόμο του Λος Άντζελες. Τα χρώματα του ιδιαίτερου τοπίου της λοφοπλαγιάς απαθανατίζονται ιδανικά με τις έντονες και λαμπερές αποχρώσεις.

Mullholland 2

Μυστηριώδη και αποπλανητικοί τόνοι του γκρι-καφέ-χρυσαφί-σάπιου μήλου-κόκκινου σε οδηγούν στο αρχοντικό αλλά και στο κρησφύγετο που κρύβονται στο λόφο με την ασύλληπτη θέα και σε προκαλούν για πάρτι εκατομμυρίων προβολών στο Mulholland Drive.


Η Mulholland Collection αποτελείται από 6 μοναδικές αποχρώσεις βερνικιών, που ικανοποιούν το γούστο και των πιο απαιτητικών από εσάς.

orly fall 2017

Η συλλογή διατίθεται επιπλέον και σε βερνίκι διαρκείας 10 ημερών (EPIX) και σε ημι-μόνιμο βερνίκι διάρκειας 3 εβδομάδων (GEL FX). Μπορείς να την ανακαλύψεις στα καταστήματα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια αλλά και να την αποκτήσεις εύκολα από το νέο site: www.orly.gr.