Στηρίζουμε την ομορφιά της ψυχής H Garnier επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Η Garnier αναδεικνύει την φυσική ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας. Ως μία μάρκα που βασίζεται σε ενεργά φυσικά συστατικά, συμβάλει στην αληθινή, αυθεντική, ελκυστική ομορφιά που ενώνει τους ανθρώπους και τους ωθεί να αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είναι. Εκπέμπει την εσωτερική δύναμη του καθενός από μας, την όρεξη για τη ζωή, την ενέργεια, την δράση, την αισιοδοξία, πιστεύοντας στην δύναμη της φύσης.

EPE LOGO GR
Μία δύναμη, που την ξεπερνά μόνο η δύναμη της ψυχής. Με γνώμονα αυτή τη δύναμη και με πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητες του, η Garnier επιλέγει φέτος να στηρίξει τον πολύ σημαντικό θεσμό των Ελλήνων αθλητών Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο θεσμός των Παραολυμπιακών συμβολίζει την δύναμη της ψυχής και πως ξεπερνώντας τον εαυτό μας μπορούμε να επιτύχουμε τα φαινομενικά ακατόρθωτα.

 

GARNIER LOGO 2015
Η Garnier με υπερηφάνεια στηρίζει την ομορφιά της ψυχής ως επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας ενισχύοντας χρηματικά την προετοιμασία και την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο, προάγοντας παράλληλα την αξία του Αγωνίζεσθαι.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ