Ο Christian Louboutin μόλις κυκλοφόρησε τα πρώτα του αρώματα!

Βιβή Αγγελάκη
Ο Christian Louboutin μόλις κυκλοφόρησε τα πρώτα του αρώματα!

Μάθε πρώτη όλες τις λεπτομέρειες!

Έκανε την αρχή με τα παπούτσια, έγινε ο αγαπημένος σχεδιαστής υποδημάτων εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο , ακολούθησαν τα βερνίκια νυχιών και τα κραγιόν και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει την επόμενη κίνηση ματ στο beauty στερέωμα: Τα αρώματα! Ο «μάγος των παπουτσιών», Christian Louboutin μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη συλλογή με αρώματα και δεν θα στο κρύψουμε, είμαστε ενθουσιασμένες!


Η συλλογή περιλαμβάνει τρία αρώματα, το Bikini Questa Sera, το Tornade Blonde και το Trouble in Heaven. Το πρώτο χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη ζεστασιά των λευκών ανθών όπως το γιασεμί και ο πολύανθος, ενώ το δεύτερο (Tornade Blonde) στην ουσία είναι ένα μείγμα από κόκκινο τριαντάφυλλο, cassis, και βιολέτα. Τέλος, στο Tonka, το πατσουλί και το κεχριμπάρι ενώνονται δημιουργώντας ένα γήινο ελιξίριο.

landscape 1473269515 hbz louboutin index2

Φυσικά, δεν είναι μόνο η εσάνς του αρώματος που εντυπωσιάζει, αλλά και η υπέροχη συσκευασία. Τα γυάλινα, κυματιστά μπουκάλια δημιουργήθηκαν από τον γνωστό σχεδιαστή , Thomas Heatherwick.

 1892861 1473237762.640x0c


«Ήθελα αυτά τα αρώματα να ενισχύσουν μια πτυχή της προσωπικότητας μιας γυναίκας, ή ίσως αποκαλύψουν κάτι γι 'αυτήν που κανείς δεν γνώριζε πιο πριν. Θέλω να μεταδώσω στις γυναίκες το μήνυμα να εκφράζονται και να χαίρονται τη θηλυκότητά τους.» σχολίασε ο γάλλος σχεδιαστής!

Με ένα κλικ εδώ, μπορείς να τα βρεις!