Wow! Αυτό είναι το κόλπο για να κάνεις πιο ματ το κραγιόν σου!

Βιβή Αγγελάκη
Wow! Αυτό είναι το κόλπο για να κάνεις πιο ματ το κραγιόν σου!

Το trick ενός makeup artist κατευθείαν από τα backstage στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Σίγουρα θα υπήρχε αυτή η εποχή στη ζωή σου- όπως και στη δική μου- που αγοράζαμε κραγιόν με κάθε ευκαιρία (όχι ότι δεν το κάνουμε τώρα... αλλά νομίζω πως είμαστε κάπως πιο επιλεκτικές)! Αποτέλεσμα ; Να έχουμε άπειρα κραγιόν ΠΑΝΤΟΥ !


Φυσικά, οι τάσεις αλλάζουν, αλλάζουμε και εμείς και σίγουρα αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν κάνει στροφή προς τις πιο ματ υφές στα χείλη τους, μέσα στη black list θα είναι σίγουρα όλα αυτά τα κραγιόν που έχουν μία δόση glitter. (Σε αυτό το σημείο να σου πω ως beauty editor πως το glitter στα χείλη και ειδικότερα τα κόκκινα χείλη με έντονες δόσεις είναι glitter είναι από τα πιο hot makeup trends).

6d9fa09b5b16354896631de19b554054


Κι όμως, ο makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων από το fashion show του οίκου Creatures of the Wind για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017, Mark Carrasquillo, έρχεται να σου δείξει το κόλπο για να κάνεις πιο ματ το κραγιόν σου (σε περίπτωση που φοράς ήδη ματ) και φυσικά να «βάλεις ξανά στο παιχνίδι» τα πιο λαμπιρίζοντα κραγιόν σου κάνοντάς τα ακόμη πιο ματ.

creatures trick
 21A0850


Τι έκανε; Αφού άπλωσε το κραγιόν (εκείνος προτίμησε ένα κόκκινο Nars ματ κραγιόν –μολύβι ), πέρασε από πάνω με ένα fluffy πινελάκι για τις σκιές ματιών- όπως βλέπεις και στη φωτογραφία- ένα φούξια πουδρέ ρουζ, προκειμένου να το κάνει ακόμη πιο ματ.

«Έβαλα το φούξια ρουζ πάνω από το κόκκινο κραγιόν για να το κάνω πιο έντονο ματ, πιο ροκ, πιο PJ Harvey» είπε στο Allure.

Και φυσικά αν έχεις κάποιο παλιό ρουζ που δεν χρησιμοποιείς για τους δικούς σου λόγους (π.χ γιατί είναι πολύ έντονη η απόχρωση), ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς!