Η πρόταση του Tom Ford για το φθινοπωρινό μακιγιάζ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Η πρόταση του Tom Ford για το φθινοπωρινό μακιγιάζ σου!

Το beauty look που πρέπει να υιοθετρήσεις αυτό το Φθινόπωρο

Πριν μερικές μέρες ο Tom Ford παρουσίασε την πολυαναμενόμενη συλλογή του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 σε μία ξεχωριστή βραδιά στο Seagram Building στη Νέα Υόρκη, όπου το λαμπερό παρών έδωσαν αρκετοί αστέρες του Hollywood.

Κάνοντας τη διαφορά, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Tom Ford είχε ανακοινώσει ότι η παρουσίαση των συλλογών του θα συνέπιπτε χρονικά με την παράδοσή τους στα καταστήματα, καλύποτοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό από τη στιγμή που παρουσιάζονταν στις πασαρέλες μέχρι και την κυκλοφορία τους στις μπουτικ.

1x1 2313 KT 23 1024x1024


Έτσι κι έγινε! Αμέσως μετά την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο / Χειμώνας τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και η συλλογή μακιγιάζ ήταν διαθέσιμα στο TomFord.com!

TFAW16 A1 0042 crp


Ουδέτερες αποχρώσεις σε πολυτελείς υφές χρησιμοποιήθηκαν για να αποδώσουν ένα μίνιμαλ, fesh-faced, elegant beauty look που συμπληρωνόταν με ένα exclusive άρωμα προκειμένου να «δέσουν» αρμονικά με τα χρώματα και τα prints της collection.

2313 KT 46

Στα χείλη και στα μάτια χρησιμοποιήθηκε μία limited edition συλλογή. Πιο συγκεκριμένα το Lip Contour Duo, σε μία αμυδρή nude ροζ απόχρωση, το Eye Color Duo σε μία απαλή, shimmer απόχρωση στο χρώμα της σαμπάνιας και το Cheek Color στην Love Lust απόχρωση.

TF Runway

Για πρώτη φορά, ο Tom Ford χρησιμοποίησε το Private Blend Eau de Parfum εμπνευσμένο κατευθείαν από την πασαρέλα.

T56K OC 50ML A

«Το Ombré Leather 16 είναι ένα εξαιρετικής υφής άρωμα που αποτυπώνει με τον αισθησιασμό. Σε κάνει να αισθάνεσαι διαφορετική, όμορφη και επιθυμητή.» όπως αναφέρει ο ίδιος ο Tom Ford.