Καθαρή επιδερμίδα με τη νέα κρεμώδη μάσκα άργιλου από τη Jurlique!

Βιβή Αγγελάκη
Καθαρή επιδερμίδα με τη νέα κρεμώδη μάσκα άργιλου από τη Jurlique!

Ανακάλυψε τη Purity Specialist Treatment Mask!

Ανεξάρτητα από το αν ζεις στην πόλη ή στην ύπαιθρο, μελέτες των τελευταίων ετών έδειξαν ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση (όπως το καυσαέριο των οχημάτων ή τα αιωρούμενα σωματίδια PΜ) έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία της επιδερμίδας μας. Κι επειδή το δέρμα μας λειτουργεί ως φυσικός φραγμός ενάντια στους ατμοσφαιρικούς ρύπους, αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους των ρύπων αυτών. Μάλιστα, υποστηρίζεται επιστημονικά πως η ρύπανση του αέρα συνδέεται με την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, τις πανάδες, τις αλλεργίες και το θαμπό δέρμα.

Παράλληλα, το μακιγιάζ, τα αντηλιακά καθώς και τα καλλυντικά προϊόντα, συσσωρεύονται στην επιδερμίδα ακόμα και με καθημερινό καθαρισμό . Με την πάροδο του χρόνου αυτή η συσσώρευση φράζει τους πόρους προκαλώντας μαύρα στίγματα, ερεθισμούς και απώλεια της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας που αποκτά θαμπή όψη.


Πώς θα καθαρίσεις βαθιά την επιδερμίδα σου; Η Purity Specialist Treatment Mask συμβάλλει στον καθαρισμό του δέρματος από τους ρύπους και τις ακαθαρσίες , αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Purity Specialist Treatment Mask 100ml


Στην ουσία πρόκειται μια κρεμώδη μάσκα άργιλου, πλούσια σε φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στο βαθύ καθαρισμό και στην απομάκρυνση των ρύπων από την επιδερμίδα. Απολεπίζει και λειαίνει χάρη στο σπόρο βερίκοκου που περιέχει, αναζωογονεί το δέρμα επαναφέροντας τη χαμένη του λάμψη. Παράλληλα, η καολίνη εξουδετερώνει τους ρυπαντικούς παράγοντες ενώ το δενδρολίβανο καθαρίζει σε βάθος και προστατεύει. Τέλος, η μέντα αναζωογονεί και καταπραΰνει.