Άφησε τη Gigi Hadid να σε εμπνεύσει για το φθινοπωρινό σου beauty look!

Βιβή Αγγελάκη
Άφησε τη Gigi Hadid να σε εμπνεύσει για το φθινοπωρινό σου beauty look!

Πάρε ιδέες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου!

Οι εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα και αν μη τι άλλο μία εκ των πρωταγωνιστριών πάνω στις διεθνείς πασαρέλες είναι η Gigi Hadid! Έτσι, την είδαμε στο fashion show του Tommy Hilfiger να παρουσιάζει τη συλλεκτική συλλογή της TommyXGigi, στο show του Marc Jacobs να φορά υφασμάτινα ράστα σε παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά της, του show της Anna Sui να δημιουργεί τάση φορώντας στα μάτια και τα χείλη της μία έντονη βουργουνδί απόχρωση και πιο πρόσφατα στο show του οίκου Fendi να έχει glitter lips!

gigi beauty evolution 09


Η Gigi είναι ένα από τα It girls της μόδας και γι αυτό δε χωρά καμία αμφιβολία! Δημιουργεί τάσεις εκτός από το street-style look, στο μακιγιάζ και τα μαλλιά αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο και των δικών μας.

gigi3


Φορώντας άλλες φορές nude αποχρώσεις στα χείλη της (άλλωστε αυτές είναι και οι αγαπημένες της, όπως έχει δηλώσει) και άλλες πιο έντονες βουργουνδί και δοκιμάζοντας κατά καιρούς διαφορετικά hairlooks, η Gigi ξέρει να κρατά τις ισορροπίες στο beauty look με τον καλύτερο τρόπο.

GettyImages 526777632 master


Στην παραπάνω gallery θα δεις 15 αγαπημένα μας looks που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα για να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο!